Blog

Kropsterapi – Den Ultimative Hjælp For Krop & Sjæl

4. december 2020 MissK 0Comment

Kropsterapi – Den Ultimative Hjælp For Krop & Sjæl

Kropsterapi er helt fantastisk, det er som et værktøj, der får krop og sjæl til at heles. Når der ikke kan være mere imellem ørerne sætter det sig i kroppen på os mennesker. Det har jeg oplevet nogle gange i livet. Hertil har jeg haft nogle fysiske smerter, som blev forværret i forbindelse med, at der var fyldt fuldstændigt op på øverste etage (læs min hjerne). Det har jeg nu fundet en løsning på, som hedder kropsterapi og som har gjort, at jeg igen øver mig i at gøre ting, som jeg nyder, og som samtidig blandt andet forkæler mine sanser uden skam.

Kropsterapi - Kristina Sindberg

Kropsterapi Hos Cecilie Danø

Jeg hørte om kropsterapi fra en veninde, der var meget begejstret for det, hun opnåede. Jeg begyndte at læse om kropsterapi, men hvem skulle jeg vælge ? Der er en skov af tilbud derude. Jeg føler, det er umådeligt vigtigt dels helst at ramme plet første gang, idet tilliden skal være i orden mellem behandleren og klienten, og at det skulle være en kvinde var vigtigt for mig. Jeg fandt hende.

Hun hedder Cecilie Danø og holder til i det Fynske >>>

Cecilie Danø Beskriver Hvad Kropsterapi Er Her:

“Kropsterapi er en alsidig, holistisk behandlingsform, hvor man via pulserende massage, dybe tryk, akupressur, zonetryk, åndedrættet og samtale åbner op, skaber forløsning og flow i kroppen. Heri ligger der også en stor individualitet, for hvad er det lige du har brug for, at vi arbejder med, og hvorfor har du brug for netop dette? Du har din egen historie, den bærer du både i tankerne og i kroppen.

Grundtanken er, at krop og psyke hænger sammen. At psykiske udfordringer sætter sig i kroppen, men også at kropslige smerter kan påvirke psyken.
Via kropsterapien arbejder jeg med disse blokeringer via tryk, pulsering og åndedrættet. Alt sammen i samarbejde med dig, som ligger på briksen”.

Jeg kan kun tilføje:

Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilie Danø. Hun har formået at hjælpe mig af med smerter i både min skulder og i min hofte, og er rigtig godt på vej til at have lettet dem inde mit hoved. I starten var det overvældende, at hvad jeg måske ikke helt troede på inderst inde kunne virke, netop gjorde det. Oveni de fysiske smerter har mit hoved eller rettere det, som fylder umådeligt meget inde i det fået lov først at gøre mere ondt, fordi hun fik mig til at gå på opdagelse i det, hvad er det og hvorfor driller det, og derefter en åbning til igen at finde ud i lyset. Jeg øver mig stadig, men for første gang længe står jeg nu ude på den anden side i det fri fyldt med lys, og føler mig afklaret og målrettet i min vej videre i livet. Dette takket være Cecilie, som er et helt unikt menneske, der giver sig tid og er dybt empatisk og professionel. Hun favner og støtter på en unik måde, som er ægte.

Du kan besøge Cecilie Danø på hendes Facebook side, hvor hun jævnligt ligger nye tider op.

Du smutter dertil HER >>>

Mere om personlig udvikling:

Kærligst Kristina / Love2Live <3

Kropsterapi - Kristina Sindberg
Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *