KLUB Q

Klub Q Event I Odense – Skal Du Med ?

15. juli 2017 MissK 0Comment

Klub Q Event I Odense

Event i Odense med Love2Live´s hygge netværksgruppe Klub Q.

Fyld dit glædesdepot op og tilmeld dig næste hygge tur med Klub Q torsdag den 10. august.

Jeg har planlagt en sejltur op ad Odense Å med Å rundfarten afgang fra Munke Mose i Odense kl. 18.00 torsdag den 10. august. Vi tager hele turen rundt på denne event i Odense, og lander i Munke Mose igen kl 19. Herefter tager vi ind på Nelle´s Coffee and Wine i Filosoffen (lige der hvor vi hopper på og af) og får os lidt at spise og drikke. Prisen for Å rundfarten er 90 kr. Mad og drikke betaler vi også hver for sig, men da jeg ikke ved hvor sultne og tørstige I er, så er der ikke en pris på dette :-). Snup dine veninde/r, søster, kollegaer med og måske en lille kurv med lidt til ganen undervejs på turen.

SU senest den 1. august på min mail:

blogger@love2live.dk

Event i Odense - Header Picture love2live - Kristina Sindberg

 

Jeg glæder mig til at sejle med Jer på denne event i Odense og…

Hey… Hvis nogle af Jer har lyst til at hjælpe med input til, hvad I vil have mere af om af mine emner her på love2live, så løfter jeg snart sløret for nye tiltag. Forinden har jeg (virkelig) brug for din hjælp, så jeg endnu bedre kan sætte ind, lige der hvor I ønsker dette. Hvad er du mest vild med på Love2Live ?

  • Skønhedstips
  • Tøj og mode tips/inspiration
  • Parforholdet og tips til at blive ved med at være hotte sammen eller finde dette frem igen
Du kan skrive dit eller dine nøgleord og ligeledes fortælle mig hvad det er du vil vide mere om og inspireres af på min mail:

blogger@love2live.dk

– På forhånd tusind tak <3

 

Her er hvad vi skal på Klub Q event i Odense:

  • Vi mødes torsdag den 10. august kl 17.30 ved Å rundfarten i Munke Mose, Odense. Afgang kl. 18.00
  • Pris 90 kr. for turen – jeg forhåndsreserverer.
  • Vi hyggesnakker videre imens vi spiser på Nelle´s, Filosoffen, Odense.

Yes Jeg Vil Meldes Ind I Klub Q

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *