Blog

Klub Q – Et anderledes netværk for kvinder på Fyn

19. juni 2016 MissK 0Comment

Meld dig ind i love2live´s KLUB Q

Vær med i KLUB Q, som er et nyt og anderledes netværk for kvinder
Vær med i KLUB Q, som er et nyt og anderledes netværk for kvinder

Klub Q er for kvinder i alle aldre, der har lyst til at:

  • Deltage i et anderledes netværk.
  • Har lyst til at ses med både nye mennesker og dine veninder, som vi glemmer at ses med (- fordi hverdagen bare suser afsted).
  • “Get away” for en aften, hvor du får mulighed for, at nyde du er kvinde med hyggesnak over en oplevelse, som kan være lige fra at prøve en ny restaurant, høre et foredrag eller lave en makeupaften til en gåtur ved vandet eller i skoven.

Det er gratis at være medlem

Ved arrangementer du tilmelder dig, som f.eks. en vinsmagning, middag eller et makeup kursus vil vi betale hver for sig. Klub Q sørger for tilmelding af de medlemmer, der ønsker at deltage. Jeg vil bestræbe mig såvidt muligt at lave et program for et halvt år ad gangen, således datoer kan komme i kalenderen (så er du sikker på at kunne få børn, hund, job og hvad vi ellers har orienteret og passet, så du kan få en aften for dig med dine veninder og nye mennesker) og tilmelding kan foretages. Det vil primært være på Fyn, hvor KLUB Q vil have aktiviteter.

Du melder dig ind ved at sende en mail til:

 

blogger@love2live.dk

Skriv dit navn, adresse (by) og om I er flere veninder, der ønsker at melde Jer ind.

Input er altid hjertens velkomne til aktiviteter, vi kan lave, det er vidunderligt med inspiration og som på billedet her i indlægget er vi alle smukke blomster og nogle gange små “knopper” der gerne vil springe ud i nye “aha oplevelser”.

Det er uforpligtende og du/I kan til enhver tid melde Jer ud.

HVORFOR:

Jeg har i mange år ønsket at lave en sådan klub, som ikke er en erhvervsklub, men en klub for alle kvinder, der har lyst til at få set deres veninder og få snakket og oplevet gode stunder sammen. Jeg har selv alt for ofte meldt “pas” til at komme til forskellige veninde komsammen aftener, fordi job og børn kom først (og det er helt i orden), men har savnet at ses med andre kvinder / og mine veninder og glad gå hjem efter en aften med en oplevelse mere, som gør mig endnu gladere til glæde både for mig selv og mine nærmeste.

Velkommen i KLUB Q.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Program er på vej og udgives her på bloggen og på Love2Live på Facebook.

PPS: Har du lyst, kan du læse mere om mig HER

PPS: Tilmeld dig love2live nyhedsbrev og få nyheder, events og konkurrencer direkte i din indbakke

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *