Blog

Kasse 2 åbner = Så ryger hæmningerne på os danskere

21. juni 2016 MissK 0Comment

Åben krig når kasse 2 åbner

love2live.dk - Kristina Sindberg - Kasse 2

Jeg har lige været i den lokale Fakta. Der var pæn kø, ro og orden lige indtil manden ved kassen trykkede på knappen og stemmen i højtaleren i supermarkedet sagde: “En flink medarbejder til kasse 2”.

Så udbrød der krig i kongeriget. Jeg har taget en beslutning om ikke at ville deltage i dette, det bringer ikke noget godt hverken for en selv eller andre at deltage i dette massehysteriske kapløb:

“Jeg kom først, gå væk for nu skal jeg til, og jeg har mere travlt end dig”.

Jeg har førhen altid taget del i den “fest”, men nu har jeg trukket mig, da jeg som nævnt tidligere i indlægget ikke kan se noget positivt i dette.

MEN… Da manden der fik myret sig frem til førstepladsen ved kasse 2, så skulle læne sig henover mig, for at bede medarbejderen ved kasse 1 om adskillelige pakker cigaretter af forskellige mærker, var det lige før, at jeg som ellers stod og “smågrinede” indvendig over dette ræs over kasse 2 fik en djævel i maven.

DER FAREDE EN “DJÆVEL” I MIG.

Han kom før mig ud til sin bil, men så var det, at der farede en djævel i mig, og jeg (- ellers imod mine principper) tog en beslutning om at han ikke kom ud med sin bil før mig fra parkeringen, så fik hurtigt smækket mine varer i bilen for at få drejet Fiat 500 ud og i hvert fald sørge for, at det “båthorn” ikke kom før mig. Det resulterede kun i, at jeg holdt forrest i en kø i 5 minutter for at komme ud af parkeringsområdet, og da jeg var drejet af, havde jeg ligesom fået afløb for et eller andet hævntogt. Nu sidder jeg og ryster på hovedet af mig selv, imens jeg griner af, at jeg hoppede på denne. Jeg gør det aldrig mere.

Emma Gad ville nok have haft sin mening om dette, tænker jeg.

Jeg undersøgte efter denne oplevelse, hvordan man eventuelt kan handle på en anden måde. Der er masser af online muligheder. Hvis du bor i Syddanmark, kan jeg anbefale at benytte denne løsning med bestilling af dagligvarer online hjemmefra og afhentning ved butikken, de læsser også bilen. Det er SMART. Du kan læse mere HER

Hvis du er mere til økologi kan du handle ind hjemmefra HER og få bragt varerne hjem.

Varerne bragt hjem
Varerne bragt hjem

Kærligst Kristina / love2live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *