Blog

Karismatisk Aften Hos Riceteria Med Nastja Arcel

7. marts 2017 MissK 1Comment

Karismatisk Aften

Karismatisk udstråling hos Riceteria Salon frister mig, og derfor har jeg i aften deltaget i en hamrende inspirerende aften derinde, hvor skuespiller, forfatter og konsulent Nastja Arcel med rund hånd delte ud af masser af tips og inspiration. Lige fra vejrtrækningsøvelser, lyde og til temposkift.

Riceteria - Karismatisk -love2live

Hvordan får du det bedste frem i dig selv ?

OG er karisma noget der kan læres ? Sådan lød de 2 headlines, der fristede mig til at deltage. Det skal jeg lige love for at Nastja fik mig (og alle de andre deltagere) op af stolen og lavet øvelser i. Aftenen startede hyggeligt med en let anretning, vin og funky drikkelse. Snakken gik dejligt i de skønne farverige omgivelser hos Riceteria i Odense. Derfor var det også meget lettere, da scenen var sat på denne behagelige måde forinden, at være så meget en del af et foredrag, som jeg oplevede vi alle var.

Riceteria - Karismatisk -love2live

Øvelser i karismatisk udstråling

Her var der masser af gode tips. Nastja Arcel fik virkelig rystet op i en masse gode værktøjer til dette. Der blev lavet stående øvelser, der for mig minder om mindfulness til at starte med. På den måde kunne vi alle stående få lov at komme i ro og ved egentlig helt enkle vejrtrækningsøvelser og lige få pulsen ned og herefter gjort stemmerne klar med de sjoveste lyde og ansigtsudtryk. Det var sjovt og en smule grænseoverskridende.

Så gik jeg hen, og slappede helt af, og nød at høre om, hvordan samtale med høj og lav autoritet kan gøre en kæmpe forskel.

Sanser og temposkift

Nastja Arcel viste blandt andet også ved hjælp flere af deltagerne, som modigt gik op og fortalte deres historie om hvad de var optaget af og ville fortælle en veninde på en cafe´ om, hvordan man via sanser kan fortælle med sanser og dermed få sin historie gjort endnu mere levende og karismatisk. Ligeledes virkede det absolut også rigtig stærkt, da en deltager, som fortalte om at sy kjoler lavede en fantastisk oplevelse med en masse temposkift i sin historie. Skøn og sjov aften var det med masser af inspiration, som jeg glæder mig til at arbejde videre med at udvikle mig med. Jeg skal blandt andet ud og have fat i denne bog:

Tag Magten Over Dig Selv, den blev jeg vildt nysgerrig efter at læse

Riceteria - Karismatisk -love2live

Links: Riceteria Salon   Riceteria

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Karismatisk Aften Hos Riceteria Med Nastja Arcel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *