Blog

Kærestetur med fyldt kuffert… UPS… Næsten! Min hud…manglede noget!

14. august 2016 MissK 1Comment

Jeg glemte “min hud”

Forleden var drømmemanden og jeg afsted på en kæreste getaway. Det var en overraskelse, hvor vi skulle hen, så jeg have pakket lidt af hvert, så jeg kunne være klar til, hvad der nu skulle ske. Det eneste jeg ikke havde taget med (OK…HAVDE GLEMT), var min nye serum til ansigtet, som jeg påfører under min creme om aftenen efter at have renset min hud. Nå men hvad pokker betyder det, når der er amoriner i luften, og solen skinner både udenfor og inde i hjertet. Faktisk intet! Jeg har altid holdt fast i, at det vigtigste er, hvordan man har det indeni. Det gør jeg stadig. Men altså når det nu lyser smukt i krop og sjæl, så hvorfor ikke toppe den op ?

Toppe den op med en serum…

MOL&B - love2live - serum - til - hud - i - ansigtet

Det var en vidunderlig tur, hvor jeg både fik brugt kjoler, høje sandaler, sneakers og jeans. Men min serum manglede jeg helt vildt. Kan man virkelig mærke det på så kort tid ? Funderede jeg. Jeps…. Min hud manglede synligt det løft, fastheden og næringen, som denne serum giver huden. Den hedder Nourishing Face Serum, og er fra MOL&B Copenhagen. Da vi kom hjem ydede jeg derfor min hud førstehjælp ved at påføre den min serum, som vil være en tro følgesvend fremover i mit “grej”. Jeg er blevet meget overrasket over, hvilken effekt jeg får fra disse produkter. Jeg har arbejdet med hudpleje og makeup i 18-20 år og har prøvet en del. De her produkter giver mig det ekstra, som jeg i foråret ledte efter, idet jeg var blevet ramt af stress, og min hud simpelthen skreg på ekstra hjælp.

En jagt på noget der giver huden lige det der ekstra

Jeg fandt i min jagt MOL&B hudpleje. Jeg startede med deres Visible Facelift, som er ren botox på flaske. Det sagde sælgeren, men jeg var lidt skeptisk, indtil jeg havde prøvet den. Jeg bruger den nu dagligt under min dagcreme, hvor jeg efter 15 minutter allerede har en “askepot” virkning. Efter 28 dage lovede sælgeren mig, at der ville være et virkelig synligt resultat. Det holdt, og derfor gik jeg videre med at udskifte min hudpleje til MOL&B. Det er jeg så glad for, og det er årsagen til, at jeg har valgt at have en hobby, der hedder webshop, hvor jeg sælger produkterne. Nogle gange skal man tage et hop ud i noget nyt for at udvikle sig. Jeg er nu hoppet afsted med min nye hobby og så må jeg se, hvad det bringer. Indtil nu har det været sjovt og udviklende.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Har du lyst at læse mere om produkterne ? Så kan du gå til denne side og klikke ind på produkterne. Ønsker du at få rådgivning til hvilke produkter, der vil passe dig bedst ? Så kan du skrive til mig i kontaktfeltet her i siden på bloggen. Du er ligeledes velkommen til at skrive en mail for rådgivning til: blogger@love2live.dk

PPS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du opdateringer på nyheder,  konkurrencer og events med bloggen ? Hvis du ikke vil misse dette, så tilmeld dig i dag:

One thought on “Kærestetur med fyldt kuffert… UPS… Næsten! Min hud…manglede noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *