Blog

Juli favoritter og dem der nu er helårsfavoritter….

31. juli 2016 MissK 0Comment

Mine (på)hit i juli

IMG_6099

8 ting jeg har valgt ud som mine juli favoritter:

  1. Kærestetur til Vinbaren Lalou
  2. En tur på Odense Stadion og se “striwerne”
  3. Prøvet en ny ansigtscreme og serum fra MOL&B
  4. En undervandstur på Rhodos med Poseidon
  5. Fået klippet en del af håret
  6. Fødderne får en tur med slibesten
  7. Mere energi på den naturlige måde med Indigo
  8. Koncert med skønne veninder

Juli Favoritter i en vejrmæssig anderledes sommer.

Juli favoritter har der været masser af for mig. MEN…sikke en sommermåned vi har haft vejrmæssigt. Det har dog ikke begrænset mig, selvom det ikke er blevet til så mange badeture ved de danske strande. Vi var på ferie i den uge, hvor I havde fantastisk vejr herhjemme. Det plejer at være sådan, at når vi rejser på sommerferie til de sydlige himmelstrøg, så kommer der skønt vejr i DK, og det holdt også stik i år.

Vinbaren Lalou i Pogestræde, Odense:

Juli Favoritter - love2liveEn kærestetur til den nyere Vinbar i Odense Lalou, kan varmt anbefales. Her emmer af atmosfære, der er excellent betjening og absolut et bredt udvalg af vine for enhver smag og pengepung. Vi valgte en Pinot Gris til en menu med forskelligt charcuteri og de lækreste oliven til. Det smagte himmelsk og er simpelthen en af de bedste juli favoritter.

En tur på TreFor Park med drengene:

Juli favoritter - love2live - Kristina SindbergJeg fik en mail fra Klub OB om, at der var gratis entre’ til Kampen imellem OB og Silkeborg IF. Så vi tog de yngste drenge med på 13 og 14 år, der begge er vilde med fodbold. Der var en forrygende stemning. Vi valgte at sætte os på den tribune, hvor fanklubben holder til med trommer og sang og fik blæst ørerne godt igennem med slagsange og vilde tilråb. Det var virkelig festligt. På trods af 0-0, havde vi en dejlig oplevelse.

Prøvet en ny serum og ansigtscreme fra MOL&B:

MOL&B - love2live.dk - Kristina Sindberg
MOL&B Copenhagen serum og ansigtscreme

Jeg har nu prøvet mere fra hudplejeserien MOL&B, som jeg er blevet meget glad for. Den gør lige det der ekstra, som min hud har behov for. Jeg har lidt rynker, linjer, tørhed og ja livet leves, og jeg har aldrig gået “stivmasket” rundt. Tværtimod bruger jeg nok mit ansigts mimik en hel del.

Om dagen bruger jeg min Visible Facelift, som jeg har omdøbt til “Botox på flaske” sammen med en antiage creme mod rynker. Det nye er, at jeg er begyndt at bruge en serum om aftenen. Den skulle fremme hudens fasthed, ensarte hudtonen og give fugt og virke regenererende. Se det hører man jo en del om i reklamerne… Så hvis det virkede, var jeg i endnu højere grad overbevist. Den og min nye ansigtscreme Multi-Functional Regenerating også fra MOL&B, som  jeg fik at vide, blandt andet har et stærkt antiage ingrediens i sig (=solgt til hende her). Det virker, kan jeg hilse og sige. Det er fantastisk, som min hud har forandret sig. Den er blevet mere ensartet i farven, forynget, fordi de linjer og rynker jeg har, er blevet synligt minimeret. Det her er en stærk cocktail til natten, dog bliver du ikke beruset af den. Den beruselse jeg oplever er glæde over at finde lige det, der har gjort det ekstra jeg i foråret begyndte at lede med lys og lygte efter. Disse cremer er ikke kun juli favoritter, men hele årets favoritter for mig.

Du kan købe MOL&B hudplejeprodukter med love2live.dk HER

En undervandstur på Rhodos:

love2live - Kristina Sindberg Juli Favoritter - love2live

Ved Rhodos by ligger Mandraki havnen, hvor der tilbydes masser af bådture. Vi valgte at prøve en tur

med “Poseidon”. Her blev vi sejlet ud af havnen, som er ganske storslået med kig til den gamle Rhodos By. Da vi var kommet lidt ud, skulle vi alle gå under dæk. Hernede var der vinduer ud til havbunden, hvor vi kunne se fiskelivet. De sendte en dykker ned, som fodrede fiskene (til benefit for os turister), men sikke en stime af fisk her var i det klareste vand. Turen tog en lille time og kan anbefales, som lidt andet og inden en middag på en af de skønne græske restauranter.

Håret klippet inden turen gik til Grøn Koncert 2016:

Mit hår lignede en høstak efter ferien i det Græske. Jeg elsker at bade og solbade, så på trods af hårkur hver dag, var mine spidser blevet vildt slidte. Jeg var heldig, at min frisør Salon Skovalleen i Odense havde en tid til mig, efter jeg kom fra ferie. Min frisør Camilla spurgte, hvor meget hun skulle klippe af. Jeg var så træt af de tørre spidser, så jeg sagde alt det ødelagte. Vups…. Så røg der en del længde. Jeg er vildt glad for, at have fået et sundere hår, selvom jeg normalt stædigt holder fast i, at det skal have en vis længde. Jeg kan stadig “lege” med det og lave masser af frisurer, fordi Camilla ved, at det er vigtigt for mig. Jeg kan varmt anbefale Camilla, der både kan lave vildt hår med lækre farver og ramme spot on på mine behov.

GK16 - love2live.dk
GK16 – love2live.dk

Så nu var jeg klar til Grøn Koncert med veninderne. Vi havde en fantastisk dag og nød at snakke løs siddende på et tæppe iblandet en op og stå og gi´ den dansetrin, hoftevrid og syngen med. Jeg nynner stadig Nik og Jay´s Du for lækker…..

En slibesten til fødderne:

love2live

Jeg har købt mig sådan en lille slibesten til mine fødder. Jeg har desværre tendens til lidt hård hud på hælene. Denne lille sten virker suverænt. Jeg bruger den i badet, imens jeg venter på at min balsam har siddet en håndfuld minutter. Så får jeg brugt den dagligt og kan holde mine fødder pænere. Nemt og smart – det er lige mig.

Mere energi på den naturlige måde:

B:hip - love2live - Kristina Sindberg

Jeg bestilte for nylig tid hos hudplejeklinikken UniQue i Odense. Jeg fortalte forinden ejeren Lone, at udover min hud i ansigtet trængte til en tur, også gerne ville smide lidt feriekilo (og det kan naturligvis ikke gå for langsomt). Derfor blev der med ekspres fart leveret prøver på Indigo ud til min frisør, som også forhandler dette. Indigo er et overflødighedshorn af ny energi og skulle sætte gang i forbrændingen. Jeg rører det op med en halv liter kold vand og drikker det efter min morgenmad. YES…. Jeg har tabt 1 kilo i den forgangne uge. Jeg har spist mere sundt og hver gang jeg har haft lyst til sødt, så er det en nektarin, der er blevet spist. Selve det her skub til forbrændingen har gjort det for mig. Jeg ville normalt ikke tabe 1 kilo på en uge. Herudover er Indigo fyldt med de lækreste bær, ingefær og masser af andre lækkerier og vitaminer. Disse ingredienser giver et boost af næring og energi, så det virkelig kan mærkes. Det er ikke kun en af mine juli favoritter, det kommer til at udvikle sig med sådanne resultater.

Nu nærmer august sig….

OG jeg har masser af ideér til hvad der skal ske. Vi skal på den første tur med KLUB Q, som er bloggens anderledes netværksgruppe. Den er baseret på hyggelige små getaways for kvinder. Den 11. august starter vi med en tur op og ned ad Odense Å, så er isen ligesom brudt, og vi tager derefter på en Italiensk restaurant i Odense. Du kan se programmet for 2. halvår 2016 HER

Har du oplevet nogle skønne ting i juli? Og hvad skal der ske i august for dig ? Jeg glæder mig til at høre fra Jer, da jeg nyder at få inspiration, så nye ting kan opleves i livet.

Kærligst Kristina / love2live.dk

PS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder  og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

PPS: Nyhedsbrevet er for øvrigt også en af mine juli favoritter, selvom “fødslen” var hård 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *