Blog

Iværksætteri & Skønhedstips Som Fik Mig Til At Tude

23. september 2018 MissK 0Comment

Iværksætteri & Skønhedstips

Mit iværksætteri har i denne uge taget nye højder. Jeg ved ikke hvornår jeg lærer det der med at stoppe op. Måske har denne uge lige været toppen. Ihvertfald fik den mig til at tude.

Iværksætteri - tips - online markedsføring - Kristina Sindberg - Odense - Fyn - Danmark - Fynske Influencers - g.lu - ks online marketing

Stortudende Over Iværksætteri

Jeg startede ugen med at være sådan halvsløj, men havde altså for travlt til at hoppe under dynen og drikke te med honning. Jeg er ved at tage en mega spændende uddannelse ved siden af, at jeg har gang i mit iværksætteri med at etablere min hobby til en fuldtidsbeskæftigelse. Jeg skal aflevere eksamensopgave i næste uge og op og forsvare denne ugen efter, så der er fuld fart på og ikke så meget ballade med fest og farver i disse uger. Denne uge gik det så vildt til, at jeg i dag har fået en mail fra min 3. nye kunde i denne uge om, at de ønsker at lave samarbejde med mig omkring online markedsføring. BUM…. nu mangler jeg blot en håndfuld mere, så har jeg skabt et fuldtidsjob med det, jeg er så dedikeret ved at lave.

OG…. Hvad hulen har det så med skønhedstips at gøre ? (ville jeg nok tænke hvis jeg var dig). Det kommer her:

I al min iver for også at prøve nye skønhedsprodukter fik jeg erhvervet mig en ny mascara jo jo…. Den er hamrende larmende god, men tålmodighed er vigtig for at bygge vipperne smukt fyldige op. OG… Jeg er jo ikke sådan særlig tålmodig. Så jeg endte med at gå afsted med mine små korte “grisevipper” og føle mig så kikset. Dum start på min dag….

Men jeg går ind for iværksætteri, så….

Nu har jeg vendt den rundt…. Altså ikke mascaraen, men det at bruge lidt ekstra tid på mig selv. Selvforkælelse er stærkt undervurderet selv i det små. Det er ren forkælelse at lægge mascara på i ro og mag og bare lade dagen starte med at opdage at mine øjenvipper findes, og de kan bues smukt og få masser af fylde.

What´s not to love <3

Iværksætteri - tips - online markedsføring - Kristina Sindberg - Odense - Fyn - Danmark - Fynske Influencers - g.lu - ks online marketing

Nu er det weekend og jeg arbejder hårdt med både eksamens opgave, skriver ansøgninger fordi jeg lige nu får dagpenge fra min forsikring og skal stå til rådighed og søge relevante jobs. Jeg har valgt at afkorte min tid med disse dagpenge med 50% for at få lov til at drive mit lille firma med mit iværksætteri. Åhr ja… Jeg bliver naturligvis også trukket i timer, når jeg laver opgaver med mit lille firma. Sådan er det. Pudsigt…. Jeg knokler, så det gnistrer, og er bare så mega glad. Mit mål er inden for rækkevidde, det gør mig stolt og fik mig altså til

…At tude af både glæde og frygt på samme tid.

Kender du det ? Bare at bryde ud i tårer og synes det hele er så dejligt og på samme tid have den der “forælder” indeni, som banker dig i knolden, og siger med sin formanende stemme: “TÆNK DIG NU FORNUFTIGT OM MIN PIGE”. Jeg fik tudet igennem, og det var skønt, så er der ligesom renset ud.

Nåhr ja… og så gik jeg under dynen med influenza et eller andet med feber…

Jeg har i ugen også måttet kapitulere med den der influenza drillepind, men rejste mig igen efter en enkelt dag i sengen, så jeg kunne køre til Skanderborg igen, hvor jeg læser Digital Markedsføring hos Bigum & Co – Hep… de er godt nok nogle seje og ekstremt kompetente gutter og kvinder der. Hvis du vil lære mere om digital markedsføring, kan jeg varmt anbefale deres kurser – Check dem ud her >>>

Iværksætteri - tips - online markedsføring - Kristina Sindberg - Odense - Fyn - Danmark - Fynske Influencers - g.lu - ks online marketing

Jeg har hver gang efter en dag på kursus kørt hjem, og lavet rettelser på både egne hjemmesider og sociale medier, optimeret, redigeret og prøvet alt det af, som jeg har lært. Først hos mig selv og siden hos kunder. Der er så vilde resultater, så det er en fryd at opleve, hvordan firmasider på Facebook virkelig kan få mennesker til rent faktisk at skrive sammen, give tips og små søde drillerier, billeder og tilkendegivelser, når der bliver “skruet” lidt på teksterne til disse opslag.

Iværksætteri & Gejst

Det virker og i så tankevækkende en grad. Det er små finjusteringer, men nu kan jeg se, hvor mange store som mindre reklamer etc. som har deres issues og forcer. Jeg kommer nok ikke foreløbig til at lade være med at analysere på dette, men kan være, det aftager lidt, når jeg ikke 3 gange om ugen fyldes op med så megen viden, så mit hoved er ved at gå i spin.

Iværksætteri - tips - online markedsføring - Kristina Sindberg - Odense - Fyn - Danmark - Fynske Influencers - g.lu - ks online marketing
Sådan! Op på “stigen” og hent hjælp. Der er masser af mennesker, der vil elske at hjælpe dig. Du skal blot spørge. Så kan du strege ud og komme videre med dit iværksætteri.

Find Din Legeplads Midt I Al Din Iværksætteri

Her er min legeplads på Love2live, og det der satte mig i gang med mit iværksætteri, det er lidt som med mascaraen. Den var i øvrigt ikke vandfast, men det synes jeg heller ikke er så rart for mine vipper. Det slider meget på dem, så de om muligt bliver endnu mindre fyldige. Bare min oplevelse…

Tips Til Iværksætteri

Hvis du vil gå afsted med iværksætteri kan jeg varmt anbefale Pernille Melsted´s bog: Find Din Passion – Den er fantastisk velskrevet, og det virker som om, hun holder mig i hånden undervejs med støtte og værktøjer til at nå mine mål og med eksempler på andre, som også har tudet, grinet, kæmpet og sejret. Jeg har skrevet dette indlæg: Vær dig selv – og ikke den du tror forventes, som du måske kan fine inspiration i. Du finder det HER 

Iværksætteri - tips - online markedsføring - Kristina Sindberg - Odense - Fyn - Danmark - Fynske Influencers - g.lu - ks online marketing

Vil du se hvad det i grunden er jeg laver ? Så kig forbi KS Online Marketing på Facebook eller hjemmesiden. OG… kender du eller har du selv brug for hjælp ? Så kontakt mig endelig. Jeg vil som altid gå dedikeret til værks og med hjertet på rette sted.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Den der hamrende lækre afstressende mascara fandt jeg inde hos g.lu i Vintapperstræde i Odense. Det er et lille univers fyldt med alt fra lækkert tøj, frisør, styling, lækre tasker, undertøj, og alt hvad jeg kan sukke efter af selvforkælelse. Oh…. OG de har også en webshop.

PPS: Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder. I dette sender jeg nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Jeg lover ikke at spamme dig, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *