Blog

Intimiderende Lækkert Hos Rosticceria

16. november 2016 MissK 1Comment

Rosticceria….

Rosticceria! Jeg siger det bare. Hvis du vil have italienske specialiteter, en tapas eller pizza to go, så er det her, du efter min mening får nærmest intimiderende lækker italienske mad. Jeg er vild med deres lækkerier. Oveni hatten har de også en restaurant i Odense, som hedder Mona Lisa. De åbner op for endnu en to go forretning lige om lidt, dejligt at se noget jeg har fulgt fra start have succes. Jeg kan på det varmeste anbefale både restaurant og to go. (ikke sponsoreret – bare min ærlige mening om pizza og italienske specialiteter).

Rosticceria og love2live
Den her pizza med laks er min favorit…

Rosticceria og Mona Lisa

Hos Rosticceria får du to go og i deres restaurant Mona Lisa i Brandts Passage har jeg senest været med love2live´s KLUB Q og nydt udsøgt tapas. De har nogle rigtig søde tjenere, som vil det bedste, og forklarer så godt om alle deres lækkerier. I Brandts kan jeg også hente mine livretter med hjem i deres lille udsalg af italienske specialiteter der.

Rosticceria - Restaurant Mona Lisa og love2live
Lækker tapas hos Restaurant Mona Lisa fik vi med KLUB Q.

Vild med Italien

Det mærkes tydeligt i deres forretninger og restauranten. Jeg kan simpelthen ikke få armene ned, og der smutter gerne lidt ekstra med hjem til mine italienske påvirkninger af madlavningen i form af olier, balsamico, salte, forskellige pastaer og så lidt sødt. Så hermed et tip givet videre, hvis du bor i Odense, eller kommer på visit, og har lyst til lækker italiensk mad på enten restaurant eller som to go.

Har du tips til italienske restauranter eller special forretninger, så skriv endelig i kommentarfeltet her eller på Facebook . Jeg nyder at dele gode tips og opdage nye “aha-oplevelser”.

Her kan du læse mere om love2live arrangementerne fra 2016 og melde dig gratis ind til nye events med KLUB Q i 2017.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Intimiderende Lækkert Hos Rosticceria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *