Blog

Instagram Blogger For Mit Odense I En Uge

8. november 2016 MissK 1Comment

Odense på Instagram med Love2Live

I sidste uge fik jeg Instagram profilen #mitodense at blogge fra også. Jeg har haft en fest, masser af sjove oplevelser og fået masser af lækker mad (og ekstra på sidebenene). Dette har jeg dog rendt af på alle mine skønne spadsereture rundt om i Odense. Herudover har jeg opdaget en masse via alle de mange følgere profilen har. Så masser af inspiration til mere turisme i egen by har jeg nydt at blive beriget med.

Instagram Mit Odense og love2live af Kristina SindbergInstagram “haj” på en uge….

Odense byder på så meget, at nogle af de restauranter og steder med oplevelser, som jeg fik besøgt slet ikke nåede at komme med. Det råder jeg bod på den næste tid her på love2live.dk og på min Instagram profil @kristinasindberg – Men altså en haj til alt dette med Instagram er jeg ikke. Jeg har simpelthen bare været mig, der var turist i egen by.

Smukke gamle bygninger i Odense

Jeg er en af de der mærkelige “distræte typer”, som går og kigger op på de smukke facader og udsmykninger på bygningerne i byen. Just in case… At det er dig, jeg kommer til at gå ind i en dag, fordi jeg bliver så fascineret. Jeg er vild med den kombination af alt det, som #nyodense byder på iblandet netop noget af det, jeg også viste på Instagram i den forgangne uge. Du kan få et hurtigt kig på nogle af billederne herunder:

 

Instagram Mit Odense og love2live af Kristina Sindberg

 

Det gamle Ulsted Hus, som nu er Lagkagehuset. Majestætisk bygning med kig til alt det nye herunder Odeon og stadig til den ældre bydel i Overgade.

 

 

 

Instagram Mit Odense og love2live af Kristina Sindberg

 

 

Her endnu en smuk ejendom ved Gråbrødre Torv, så fuldt af liv og glæde i området omkring dette med caféer, vinbar og alt lige fra lækre brunch til frokoster, middage og nattelivets drinks.

 

 

 

Instagram Mit Odense og love2live af Kristina Sindberg

 

Odense Havnebad i det NY Odense gik jeg en dejlig tur langs med i søndags. Det var nu ikke badevejret der trak, men selve stemningen omkring den området som på trods af årstiden er her. Flere var ude at spadsere og jeg er ret vild med og glædes over at vi endelig har fået et havnebad.

 

Instagram har også givet nye “bekendtskaber”

Der er rigtig mange aktive på Instagram og #mitodense – Jeg nød at se kommentarer lidt og har fået en masse “aha” oplevelser, som skal ud og prøves af. Lige fra en koncerter, til sjove finurlige bygninger, restauranter, caféer til inspiration til skitur uden sne i det Fynske og så en blogger, der har en skøn vinkel på tingene.

Bare et eksempel på nye bekendtskaber jeg fik på Instagram…

Det nyder jeg, og håber selv at inspirere til dette på love2live og for #mitodense i den forgangen uge.

Instagram Mit Odense og love2live af Kristina Sindberg
Odense Slot og Kgs. Have – Her er nyligt åbnet en cafe’ og restaurant, som jeg besøgte for nylig og skrev om min oplevelse af.

Imponerende Lækkert – Den Ny Cafe´ Kongens Have

Tak fordi du læser med og tak for en forrygende uge på Instagram MitOdense.

Har i nogle gode ideér til noget, der bare må ses, opleves eller gøres i Odense, så skriv endelig til mig i kommentarfeltet herunder eller på Facebook under indlægget.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

 

One thought on “Instagram Blogger For Mit Odense I En Uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *