Blog

Hotte Rytmer – Snup Playliste Lige Her

21. juli 2017 MissK 0Comment

Hotte Rytmer.

Hotte rytmer i ferien eller hverdagen gør noget særligt. Derfor får du min playliste lige HER til nogle af mine favoritter. So go twerk it eller bare nyd noget lækker musik på køreturen eller hvor du nu lyster.

Hotte Rytmer - playlist - love2live

Hotte Rytmer & Motion

I denne playliste får du hotte rytmer til løbeturen, gåturen eller træning derhjemme. Jeg er bedst til “hjemmetræning” (mere om det en anden dag). Med sommerens mange fristelser er det også nødvendigt at løfte kroppen ud af liggestolen og holde linjen… Bare så der ikke er for stort et arbejde med at vikle kiloene af fra sjove drinks og (AL) for meget lækker mad for mit vedkommende  efter sommerferien. Så smut ind og hent min playliste fyldt med lækre og sprøde toner fra Justin Biebers Despacito til Ed Sheerans Shape of You afsluttende med Finally med Ce Ce Peniston på Spotify, det er gratis Yeah…. OG den hedder:

Hotte Rytmer – Ferien Starter Her

Dem skal jeg inden længe nyde flere af til Grøn Koncert 2017 

Er du også klar til #gk17 ?

Jeg er at finde i Odense fredag den 28. juli, hvor jeg glæder mig til at lytte og danse med dagen og aftenen igennem. Skal du også til Grøn Koncert ? Jeg er vild med at høre live musik og synes der er skønt fyldt op med de fedeste navne til #gk17 i år lige fra Christopher til Scarlet Pleasure til Kongsted.

Er du også vild med musik og vil du have flere hotte rytmer ? Snup dem fra en af mine tidligere playlister:

Love2Live Playlist #Vol1

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *