Blog

Tik Tak….Varm kakao, støvler og brændeovn i august måned

13. august 2016 MissK 0Comment

Jeg fryser, det er hundekoldt og vi skriver kun august måned. Forleden stod jeg i den stiveste vind på sidelinjen ved en fodboldbane i Århus. Sønnike spillede en træningskamp, imens jeg det meste af tiden tænkte på varm kakao, lækre støvler med masser af varme i, og om tiden dog ikke kunne gå hurtigere.

Gummistøvle Rosemunde - august -love2live

De her gummistøvler fra Rosemunde kunne jeg godt bruge på sidelinjen. De koster 799,- og du kan se dem her

 

 

 

 

TIK TAK TIK TAK…..

Olivercph ur - august - love2liveTiden fløj heller ikke afsted den dag. Det her ur fra OLIVERCPH fås i mange farver og alle til 895,-. Check lige alle valgmulighederne ud de er virkelig fine til forskellige outfits.

 

 

 

August måned og ingen varm kakao i Århus

Da vi kom hjem sent den tirsdag aften, kunne jeg på ingen måde få varmen igen. Jeg var på nippet til at fyre op i brændeovnen. Jeg tog mig i stedet en kop te. Jeg havde forsøgt at få varm kakao i cafeteriet ved fodboldklubben i Århus, men det er jo august, så de meddelte mig, at det havde de ikke på denne tid af året. Til gengæld kunne jeg få boller i karry… ØH… Nej tak.

Nu står der en spændende weekend for døren. “Hver dag er den første dag af resten af dit liv”. Dette har jeg altid holdt mig for øje at leve efter. Så når jeg på søndag atter står på sidelinjen, er det helt sikkert, at jeg er godt pakket ind.

 

Heartmade - august - love2live

Det kunne  godt være i en sådan kimono jakke fra Heartmade til 3.499,- at jeg er ar se i på sidelinjen og foran brændeovnen i det kommende efterår.

Nyd en skøn august måned. Uanset vejret er det jo den indre varme, der tæller.

Her lige den mest præcise vejrudsigt jeg kender, så er det blot (for mig) at huske at checke den en ekstra gang. yr.no

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du opdateringer på nyheder,  konkurrencer og events med bloggen ? Hvis du ikke vil misse dette, så tilmeld dig i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *