Blog

Hey There Sexy Lady… En Coupé Der Fyrer Op

7. marts 2017 MissK 0Comment

   Hey There Sexy Lady

Efter lange måneder med ombygning, håndværkere, en toilet & bad vogn i indkørslen og absolut grå dage og aftener, hvor der ikke har været meget plads til noget som helst, ej heller at hygge lidt op i hjemmet med ekstra stearinlys og andre vinter likely ting, så skal jeg lige love for, at jeg igen er på rette spor med:

hey there sexy lady - bmw grand coupe - love2live.dk

En Coupe Der Fyrer Op

Jeg hentede i går en helt særlig lækker bil Yeah… OG nu spørger jeg altså bare:

Hvorfor er det, at vi kvinder ofte “lander” i den lille vimre bil nr 2 ? Laangt på literen… og ikke andet end en “indkøbsvogn” på fire fornuftige dæk.

Jeg har brug for plads i min bil (en flok fodboldspillere, Ikea kup og alt det ekstra, en vaks tur i småt brandbart og fyld køleskab og fryser op til en hel uge)OG… Ja så må den altså gerne have nogle frække kurver, der får mig til at rette ryggen og ligesom skubbe solbrillerne i en lidt frækkere stilling. Det fyrer altså op for det feminine i mig. Jeg er vild med at se, at andre kvinder også nyder dette. Nogle mænd omtaler deres bil som potensforlænger. Jeg kalder det at fyre op for sig selv.

OG hvorfor ikke ? En forrygende kombination af en…

Hot Coupe som kan noget særligt

hey there sexy lady - bmw grand coupe - love2live.dk
En tur i de Fynske alper var min jomfrutur i BMW 420d GRAN COUPÉ… Lækre bakker med fuld køreglæde og vind i håret på toppen Yeah…

Udover at komme fra A til B. Måske er det lidt pjanket… MEN når en bil har en motor, der siger sådan en helt særlig lækker lyd, den har kurver, og jeg bare ligesom glider ind i sædet, og holder i et fedt rat, er der altså noget indeni mig, som får mig til at føle mig ligeså hot som på en sommeraften i en tæt dans. OG det er altså ikke så dårlig en følelse på sådan en kølig forårsdag.

BMW Grand Coupe´

Hey There Sexy Lady siger jeg bare… Hvis du er fristet kan du booke en prøvetur her og se min yndlings fyr op for dig selv BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ  HER  – Du får en indlevende og yderst kompetent rådgivning hos Bayern Auto Group i Odense, og jeg kan varmt anbefale at besøge dem og finde dig selv syngende:

Hey There Sexy Lady til dig selv bag rattet af din nye: 
“fyr op for dig selv bil”

OG HEY Jeres mænd bliver måske overrasket over, hvad der sker med os kvinder, når vi får en større bil, men det er altså til den ret gode side, skulle jeg hilse og sige. Så mænd, prøv at snuppe kæresten ud af “indkøbsvognen” og lad hende blomstre, I får det tifold igen.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

https://youtu.be/W1isuobSoAg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *