Inviteret / Reklame

Her Får Du Lækre Ting Til Dig Og Dit Hjem

11. april 2017 MissK 0Comment

Forkæl dit hjem og dig med lækre ting

Her får du lækre ting til dig og dit hjem. Lige til at tage inspiration fra eller tage hjem. Jeg har igennem lang til “crawlet” nettet igennem for nyt til mit hjem. Der findes virkelig mange skønne, skæve og sjove ting derude.

Lækre Ting - love2live.dk
Hübsch Vitrineskab

Lækre ting er for mig et vitrineskab…

Hvor jeg kan se nogle af mine “små skatte”. Typisk ting jeg har en særlig historie for blandet med nogle nye trendy fund. Det synes jeg giver mig en særlig glæde og virker hyggeligt og på den måde bliver det et hjem der udstråler min personlige stil.

Lækre ting i loftet

Lækre Ting - love2live.dkDen her lampe fra House Doctor synes jeg er rigtig fin. Jeg er vild med det gyldne og har længe gået og ledt efter en af de her pærer der hænger ned fra loftet med lidt ekstra. Det her denne efter min smag med den lille lp-plade ovenover sig. Apropos det gyldne har Smedsro lavet nogle rigtig fine Alu prints. Du kan sen dem HER

Lækre Ting - love2live.dk

Byd velkommen med lækre ting for øjet

Førstehåndsindtrykket og ikke mindst glæden ved at komme hjem gør noget særligt. Den her fine postkasse, som ligner et brev, synes jeg er rigtig fin og ligner ikke alle de andre, som hænger eller står rundt omkring. På den måde kan der sættes et mere personligt præg på dit hjem (hvis du som jeg synes den er flot).

Lækre Ting - love2live.dk

Åhr ja… og så kom jeg til en ting, som jeg synes gør noget særligt. Ved at løfte et tv op på væggen, så det ikke står på et møbel, synes jeg især i mindre rum, at der kommer “mere luft”. Jeg har fundet dette ophæng, som er super slim og diskret med kun 19 mm til væggen. Det kan godt være, det ikke er en lækker ting, men resultatet gør forskel.

Lækre Ting - love2live.dk

Jeg ønsker dig god fornøjelse og håber du kan bruge min crawling på nettet til at få dit personlige udtryk i dit hjem.

Indlægget indeholder reklamelinks. Disse gør på ingen måde varerne dyrere for dig, de giver mig en lille kommission, som hjælper til, at jeg kan drive bloggen.

Vild med boligindretning ? Her finder jeg blandt andet inspiration

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *