Sommer Glød Nu

Sommer glød lige nu ? Det kunne jeg godt ønske mig. I løbet af vinteren er min hud blevet virkelig lys, og jeg ved ikke hvorfor, men jeg har ikke fået gjort noget ved dette. Der findes masser af muligheder til at bevare en smuk udstråling af sommer glød. Her får du løsningen, som du sikkert allerede (også) har gemt nederst i din kosmetik pung.

Sommerglød med selvbruner

Først og fremmest vil jeg anbefale at bruge en skrubbecreme et par gange om ugen. Har du også svipset dette, så kan vi starte sammen i dag. Den får huden til at blive blødere og mere modtagelig overfor alle de gode egenskaber i dine cremer. Herudover vil du opnå det smukkeste resultat med en selvbruner. Denne vil lægge sig langt mere ensartet, så du slipper for “fartstriber” af solstrejf.

Sommer Glød med en bronzer

Bronzer er ofte ret undervurderede. Du får masser af muligheder for at skabe sommer glød med en bronzer. Dog er det vigtigt for at få det smukkeste og mest naturlige resultat at få lagt og brugt den helt rigtigt.

Sommerhud og sommerglød - tips fra love2live
YSL – Her får du masser af farver at vælge imellem.
Sommerhud og sommerglød - tips fra love2live
Bare Minerals All Over face Color er en række solskinspuddere, som afslutter din makeup på smukkeste vis.
sommerhud og sommer glød med love2live
Nuxe bronzer til både ansigt og krop
Her får de 4 nemme tips til at få den smukkeste sommer glød med bronzer:
  1. Brug matte farver, det er den bedste måde at få sommer glød på. Bronzere med glimmer er sjove, men den matte er bedst til at opnå en ensartet hudfarve.
  2. Lidt men godt. Jeg bruger altid en stor pudderbørste til at påføre min bronzer. Jeg sørger altid for at der ikke er for meget på denne, det er lettere at lægge mere på end at skulle hen og rense af. Marker dit ansigts konturer, kindben, næseryg således du får sommer glød lige der, hvor du normalt bliver mest brun i den virkelige sol.
  3. Påfør bronzere i mest muligt naturligt lys. Det er utroligt, hvad denne forskel gør for det ægte look. Jeg siger ikke at du skal stille dig ude på din terrasse eller foran hoveddøren, men ved et vindue med naturligt lys opnår du det smukkeste resultat.
  4. Glem ikke din hals. Dette er ligeledes vigtig i forhold til din foundation, men især for din bronzer. Det ser altså bare ikke særlig flatterende ud med en rand i overgangen fra ansigt til hals. Sørg for at blende og blende din bronzer med enten din normale pudder eller med en bronzer, der har 2 nuancer i en æske.
sommerhud og sommerglød med love2live
Lækker børste til at påføre din bronzer.

Jeg glæder mig til at høre om du kan bruge disse tips, skriv gerne herunder i kommentarfeltet. Har du tips til sommer glød, så skriv dem endelig også. Jeg er vild med inspiration.

PS: Husk læberne i denne tid, så de holder sig bløde og lækre. Se tips i mit indlæg om dette:

2 læbescrubs du selv kan lave lige nu   (brug opskrifterne hele året rundt)

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.