Blog

Havebænk Til Velkomst & Til Lidt Af Hvert

8. april 2018 MissK 0Comment

Havebænk Til Lidt Af Hvert

Havebænk til 2 personer ved hoveddøren, synes jeg hygger helt vildt. Jeg har netop samlet en sådan og glæder mig til at få lidt mere grønt og blomstrende op omkring den. MEN nu er foråret og sommeren på vej har jeg taget en beslutning om. Derfor købte jeg denne, som jeg i mange år har ønsket mig. En rigtig rosenbænk med et par kurve foran med oliventræer i.

Havebænk - love2live.dk

Havebænk Til Pynt Og Praktisk

Jeg er vild med haven og at skabe små rum i denne. Dette kan sagtens gøres i selv mindre haver. Med denne havebænk har jeg skabt en hyggelig velkomststemning ved hoveddøren, men også et praktisk sted, hvor vi kan sidde og tage fodboldstøvler (ikke mig) og vådt snavset fodtøj af… Det kunne sagtens være mig, når jeg i min iver for at vandre rundt på en ikke planlagt skovtur kommer hjem i noget ikke skovbundsvenligt fodtøj, som er blevet smurt grundigt ind i jord og mudder. Mest af alt kommer den 2 personers havebænk nok til at blive for 1 person, da jeg er vild med blomster, grønne planter og levende lys og påtænker at fylde den op med en masse af dette.

Havebænk - love2live.dk
Man kan godt samle en havebænk i køkkenet… 🙂

Små Rum I Haven

Det er vidunderligt igen at bo i hus. Familien som boede her før, spurgte om det var i orden de gravede nogle planter op fra haven. Ja tak… Bare tag det hele (på nær kirsebærtræet… ). Så nu har jeg en “tom have”, som jeg kan starte helt forfra i. Jeg glæder mig vildt til at bruge den kreative side og få skabt alle de her små rum i min have, som jeg altid har nydt at kreere lige fra ro og rødvin, til bold og leg, formiddags terrassen, gin & tonic terrassen alias eftermiddags terrassen og den med vand, åkander og plads til at fundere.

Havebænk - love2live.dk

Jeg fandt min Rosenborg havebænk i Bygma – (Ikke sponsoreret link, men bare så irriterende at skulle surfe rundt, hvis du også synes den lige er noget for dig).

Psstt…. Der er nye tiltag med KLUB Q på vej, så tilmeld dig HER – Det er gratis og jeg garanter dig for, at du får masser af grin og inspiration med hjem.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *