Blog

Guldsmed Johan Veje Frister Mig Og Nogle Nye Negle

9. oktober 2016 MissK 5Comment

Guldsmed Johan Veje Frister

Guldsmed Johan Veje har den lækreste butik, hvor du føler dig velkommen og får en enestående behandling. Han laver de fineste smykker, udover at have de mere gængse mærker. Jeg er meget betaget, når jeg hører om, hvordan et smykke bliver til af den utroligt empatiske guldsmed. Butikken stråler af liv og engagement, og man føler sig ubeskriveligt godt tilpas.

Guldsmed Johan Veje frister Love2liveRå og Feminine ringe på samme tid

De her 3 sølvringe med sten i forskellige farver er jeg helt vild med. De er smukke til både et casual look og til en smuk aftenkjole af de fineste. Til et par jeans vil de give looket noget virkelig feminint og omvendt til den smukke aftenkjole vil de være rå og på den måde en fræk kontrast til både hverdag og fest. Jeg var lidt pjattet med denne farvesammensætning, som jeg valgte ud. Det skønne er, at du hos Johan Veje kan få lavet dit smykke, lige som du vil have det. Der tegnes, forklares og fortælles af dig og Johan laver tegninger, så du virkelig kan visualisere igennem processen og giver en enestående sparring og rådgivning.

Der kom næsten tårer i øjnene (på mig) imens Johan forklarer om dette.

Jeg kan “trylle” med ringene. Bruge dem hver for sig eller med 2 af farverne og på den måde har jeg tælle tælle…. En masse ringe.

Now We Are Talking…

Herudover er de ikke sådan nogle “riverter”, så de ødelægger nylonstrømper eller en tynd fin bluse. Jeg ved ikke, om det blot er mig, der er sådan lidt klodset med dette, men det betyder en del for mig, at mine smykker ikke flænser mit tøj. Jeg har ihvertfald før stået på et gæstetoilet og bakset med at tage et par nye nylonstrømper på efter en ring havde gjort det grimme ved mine nylonstrømper.

Guldsmed Johan Veje og love2live

Nye Negle Med Gele Hos Salon Skovalleén

Kulde, vind og vejr får altid mine negle til at flække og blive mere porøse. Så nu har jeg valgt at få lagt en geleneglelak på af Heidi, der er negleteknikker. Jeg kan på det varmeste anbefale at få fikset dine negle hos Salon Skovalleén, det er som at komme i himlen. Bare at sidde der som en prinsesse og få de fineste negle. Her et par før og efter billeder.

love2live og salon skovaleeén Rædselsfulde, flækkede, flossede negle. Godt farvet af neglelak, trods underlak, som bare ikke har virket.love2live og salon skovaleeén

 

 

 

 

 

Her efter polering og genopbygning lige klar til gelelak.

 

 

Gelenegle, de holder hele vejen…

Jeg har måttet tage mig i flere gange efterfølgende at kikke på mine negle, hvis jeg har slået dem ind i et eller andet (jeg er jo ikke den sådan helt rolige type, og den får lidt meget med gaspedalen indimellem). Men alligevel så ser mine negle så flotte ud. Wau… Det er stærkt vanedannende.

Guldsmed Johan Veje hos love2live

 

Jeg kan på det varmeste anbefale at få lavet dit eget smykke eller at vælge nogle af de enestående smykker, som Johan Veje har lavet og udstiller i sin guldsmed forretning, på Instagram, Facebook og på hans hjemmeside. Der er som nævnt også alle de andre lækre mærker, men at have sit eget smykke er noget helt særligt.

Citat:

”Et smykke der er skabt
af glæde til et andet menneske,
vil altid bevare sin værdi.”

Johan Veje, guldsmed

Guldsmed Johan Veje hos love2live
Guldsmed Johan Veje har skabt disse smukke ringe.

Jeg er imponeret… OG som I ved om mig, skal der noget til.

Tak fordi I også læser med fra Renata Kristensens skønne blog: My Black Bike, hvor jeg føler mig privilegeret at kunne gæsteblogge.

Links (obs ikke sponsoreret): Guldsmed Johan Veje   Salon Skovalleén

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

5 thoughts on “Guldsmed Johan Veje Frister Mig Og Nogle Nye Negle

  1. Pingback: test - Love2Live
  2. Great post and beautiful picture of you sitting there in the warm sun Kristina. Love that brown mink fur too, such a gorgeous coat !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *