Grøn Hot Ting – Youtube Og Mash Odense

Alt dette med lige pludselig at opleve sine “poder” blive voksne og rykke sig hen imod dette er for mig en gave. Det har jeg valgt at se det som. Alternativt tror jeg sq, at jeg var blevet til en høne, der skulle lægge æg hele tiden. Denne weekend startede i torsdags med fuld damp på datteren, som var inviteret til åbning af Mash i Odense af nogle gutter, der laver fed musik, og havde inviteret hende.

Er stadig “GRØN” men er på vej…

Da klokken var 22, kunne jeg have “lagt æg”, da hun havde meddelt, at det var muligt, at hun tog med dem til Århus bagefter og hørte koncert med dem og afterparty og hvad har vi. PYHA… Så er det jo godt at have en søn, der er helt ellevild med at se julekalender… Ehm… Rettelse… Han synes, det er hyggeligt at sidde i stuen, når der er julekalender, imens han ser lidt Youtube og hende her ser Ludvig og Julemanden. Så alt i alt kan det godt være jeg stadig er lidt grøn i dette, men trods alt fik jeg en sms fra min datter om, at hun ikke tog med til Århus, og hvis jeg vil se nisser og julekalender, så kan jeg faktisk godt hygge med dette selv. Jeg har fundet ud af min vej i dette. OG HEY…

Jeg har fundet en “lille grøn ting”

Rålækker lille frækkert er det. Den kan både dresses op med en tynd lille silketop og et par høje stilletter eller som på billedet casual og alligevel… Med en vamset strik og et par lange sorte støvler. Det er næsten “lege”tøj. Det er nok det look, jeg er gladest for med den. Men er jo en smagssag. Det vigtigste er at føle sig godt tilpas. HEP… Der er elastik i taljen, så den føles ret casual at slænge sig i også. Man behøver jo ikke ligge i “camping-habitten”, når der flades ud på divaneseren.

 

Grøn er håbets farve

OG… Jeg nyder at se mine unge mennesker udfolde sig, samt at de værdier jeg har bibragt dem holder, og de viser mig dette ved deres handlinger. Det giver mig en frihed i livet til at kunne udfolde mig med endnu mere af alt det, jeg nyder at kunne gøre. Jeg har ikke behov for at leve igennem mine børn, de giver inspiration og holder mig fit, men ansvaret for at kunne gøre noget af alt det, som jeg nyder i mit “nye” voksenliv er helt og aldeles mit eget.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.