Optimer din sundhed både fysisk og mentalt

Optimer din sundhed er det helt store tema overalt lige nu. I denne tid har jeg set masser af gode tips og kurser, som vi, der har lyst til dette, kan melde os til, og købe pladser til. Jeg giver her nogle tips, som er ganske gratis, og som jeg er kommet virkelig langt med selv.

Sundhed er både kost og motion

Det er der jo ikke noget nyt i. Jeg synes mere, det er vejen derhen, som kan være den udfordrende del at finde hen til. Så her tips til at få lavet træning, den med kalenderen er en rigtig god ide´ – lav eventuelt en fast aftale med en veninde om at gå ture på bestemte dage og tidspunkter. Det øger sandsynligheden for at komme afsted, selv de dage, hvor du bare ikke kan komme “ud af hullerne”.

  • Gå – afsæt tid til at gå ture.
  • Lav træningsøvelser, når der er reklamer i fjernsynet.
  • Træn balancen. Din evne til at balancere bliver dårligere, jo ældre du bliver.
  • Sæt tid af i din kalender, så du har tid til træning.

Her link til en masse gratis øvelser lige fra Pausefitness til træning med klude

Mental Sundhed

Lav mindfulness med disse gratis øvelser dem er jeg rigtig glad for. Det giver et mentalt pusterum og efterfølgende mentalt overskud at lave disse øvelser. Gåture kun for dig er rigtig godt at supplere mindfulness med. Denne kombination er ren detox af stress og jag.

Sundhed i kosten

Tja… Jeg er vild med mad, desserter, søde sager og så et glas vin eller to i ny og næ. Ved at “skrue” lidt på disse favoritter og ikke gå på en vild kur, som jeg ingen chance har for at holde alligevel har jeg fundet en masse opskrifter, som fornyer med et sundere indhold, men ikke går ned på smagen… Ej heller den for den søde tand. Herunder får du links til masser af gratis opskrifter, så du kan optimere på din sundhed.

Morgenmads opskrifter   Frokost   Aftensmad   Kager & Søde Sager

Snacks   Smoothies & juicer

Go for it… Det behøver ikke at koste et medlemskab til et fitness center eller en coach for at opnå resultater. Det vigtige her er, at få sat aftaler i kalenderen for mindfulness, gåture / eller løbeture og cykleture. OG… Så aftale med f.eks. en veninde 2 – 3 faste dage om ugen at gå en tur sammen eller lave øvelser, som passer Jer. Sundhed og optimering af denne vil uanset hvad du gør kræve at du tager hånd om dig selv og kommer ud på ture, får handlet ind på en anden måde. Derfor “hoppede” jeg til de “gratis glæder” for inspiration.

Optimer Sundhed Med Love2Live

Er du frisk på at dele ud af dine opskrifter, gåture og øvelser ? Så del dem gerne her i kommentarfeltet på bloggen eller på Love2Live på Facebook. På Instagram kan du bruge hashtagget #love2live (så ser jeg alle, der er med) og følge mig på @kristinasindberg – Det kunne være rigtig sjovt at vende det hele lidt rundt og bruge hinanden som sparringspartnere og “Heppekor” – Altid dejligt med inspiration og et klap på skulderen med godt gået.

Kærligst Kristina / love2live

Følg Love2Live på Instagram   og brug #love2live – Følg Love2Live på Facebook

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.