Blog

Go Halloween Go Orange Og Stærke Farver

13. oktober 2016 MissK 0Comment

Go Orange Go Stærke farver – Der Skal Knald På Farverne Nu

Go Orange Go Halloween med love2live.dk

Go Orange eller Go med knald på farverne. Det er vilde farver der hitter nu. Så fyr op på læber, negle og dine accessories eller tag den hele vejen ud med dit tøjvalg. Det hele kommer an på dit mod til det. Jeg giver dig her mine tips og tanker om at Go Orange.

Go Knald På Farver

Jeg er modig, men når jeg skal være helt ærligt har jeg det med en orange kjole, som med 3 meter vippen i svømmehallen… Altså den er jeg ikke særlig glad for… = Jeg bruger den ikke. 1 meter vippen Yes… og det samme her. Jeg siger GO til orange på negle, læber, en taske og en top til et par jeans, men jeg hopper ikke ud fra “3 meter vippen”. Men for pokker, hvor jeg synes I er mange, der ser hotte ud i orange. Det er fedt at se, at I er nogle der tør. Jeg tør rødt….

Farver Og Kulørte Løjer….

Orange og jordfarver er rigtig flotte til mange kvinder med lys som mørkere hud og øjne, som er grønne, brune og ja vi er nogle der har sådan lidt blanding af blå / grønt. Er du derimod til de lidt mere kolde farver med lys hud og blå øjne, så skal dit valg generelt gå mere i retning af farver med en køligere (blålig) undertone. MEN… der er ikke nogle grænser, det er dig selv der sætter dem. Dette er bare en lille rettesnor, som jeg går frem efter, da det oftest giver det flotteste resultat, når du fremhæver dine egne farver på denne måde.

Så find din indre Picasso frem, og gå til den med hele den farvepalette, som du lyster.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *