Blog

GIVEAWAY – Vind Den Lækreste Mælkeskummer

4. juli 2019 MissK 0Comment

Giveaway – Konkurrence Med Love2Live

Giveaway med Love2live lige nu og indtil midnat ovre på Facebook og Instagram med Love2Live kører for fulde gardiner indtil kl. 00.59 i dag. Vinderen får direkte besked fredag den 5. juli 2019.

Hvorfor nu en giveaway spørger du måske ?

Kommer her…

Giveaway - love2live - Kristina Sindberg - blog - livsstil - skønhed - personlig udvikling - mode

Det Er Et Stort Tak Til Alle Jer Der Læser Med

I den seneste tid er der kommet så mange nye læsere til, at jeg synes, det var tiden til at give en gave. Men da jeg ikke har flere tusinde millioner kroner til en gave til Jer alle for Jeres altid loyale og søde måde at kommentere, skrive til mig (især) og læse med, så lavede jeg istedet denne giveaway.

OG… Du kan indtil midnat den 4. juli 2019 nå at være med i konkurrencen om en Barista’s Choice mælkeskummer til en værdi af 599,- HER >>>

Giveaway & Noget Om At Nyde Det Gode Liv

Jeg nyder selv (en del) kaffe og altid med mælk. Derfor blev det en mælkeskummer. Det fine skum er både dekorativt, men får mig også til at nyde min kaffe endnu mere og sådan lidt mere i “slow motion”. Skønt at trække tempoet lidt ud af dagen på denne måde, synes jeg. Det er det gode liv, som jeg altid prøver at flette ind i mine indlæg herinde. Mange af os har store børn. Eller måske rettere voksne børn eller teenagere. OG… nu er det igen blevet tid til mere fokus på “jeg-behov” i livet. Ikke at dette før var umuligt, men der er bare mere af denne tid. Jeg nyder at lave ting og tage på oplevelser med mine unge mennesker. Når det så er sagt, er det også vidunderligt at kunne nyde helt frit at lave planer og nogle gange de der planer om…

INGEN PLANER 

Der gør mig glad. Det at have en dag, hvor der absolut ikke sker andet, end det som jeg lige synes er det, som skal ske er en vidunderlig luksus.

Det skrev jeg om her i dette indlæg:

Plus 50 År & Livet Er En Virkelig fed fest >>>

Held & Lykke til Jer alle her i slutspurten af konkurrencen <3

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev fra Love2Live >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *