Blog

George Michael Var Mit Idol – Fra 80erne Og Til I Dag

26. december 2016 MissK 0Comment

George Michael Var Mit Idol

George Michael gav mig med Wham i 80erne den absolut fedeste pop musik. Jeg har danset mig igennem 80erne med min generation til musikken fra Wham og senere, da George Michael gik solo til hans vidunderlige musik startende med:

George Michael – Det Var For Tidligt

Alt for tidligt at du gik bort. Jeg fik et chok og sender mine tanker til dine kære.

Udover ABBA var George Michael mit første idol og det største idol. Hans musik har levet i mig siden 80erne og givet mig både smil, rytme i kroppen, hæs stemme når jeg skrålede med og tårer i øjnene. Den der fløjlsbløde stemme, som kunne blive helt rocket også, og havde en helt særlig klang. Den kunne nå noget i mig. Så trist og alt for ungt at gå bort. Himlen bliver nu en helt særlig stjerne rigere.

RIP George Michael

Jeg vil danse igen, det bliver blot ikke i dag.

Kærligst Kristina / love2live

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *