Blog

Genbrugsguld – Byd Ind – Masser Af Styles Til Salg

13. juni 2019 MissK 0Comment

Genbrugsguld

Genbrugsguld og at tænke sig om i sine indkøb af nyt tøj er virkelig kommet rigtig op i tiden. Jeg har igennem flere år handlet nogle virkelig lækre ting ind på denne måde. Nu har jeg fået sorteret ud i min egen garderobe. UHA… Der var hm… en del. Egentlig elsker jeg at have klædeskabet fyldt op med både klassisk tøj og noget med et “twist”, som lige kan sætte prikken over i´et. Men nu skulle der ryddes ud i “guldet”.

Kristina Sindberg - Love2ive - Livsstil - blogger - Danmark - fynske influencers - influencer
Du kan blandt andet købe mine skindbukser fra Gustav for 1.000,-

Her Er Mit Guld – Som Kan Blive Dit Genbrugsguld

Du kan herunder se en noget af det forskellige tøj, som jeg har hevet ud af min garderobe. Der er fra så forskellige brands som DAY, Gustav, Birger Mikkelsen, til H&M og mange flere. Det meste er i str. small / 36. Du byder blot ind på de forskellige styles. Priserne har jeg sat som min ide´ til hvad de forskellige styles sælges for.

Jeg har flere billeder, som jeg kan sende dig af det forskellige tøj herunder. Bare spørg i kommentarfeltet, så sidder jeg klar til at svare dig. Du er også velkommen til at maile til mig på: blogger@love2live.dk

 So Here We Go… Skal Nogle Af Disse Styles Være Dit Genbrugsguld ?

Der er mere…

 

Jeg håber at vi sammen kan gøre en forskel…

Jeg synes det er så synd, at noget ikke bliver brugt, og bare hænger på en bøjle i klædeskabet. En god veninde spurgte mig for et år siden om alt det der lækre tøj, som jeg ikke brugte i min garderobe kunne købes. Nu har jeg taget mig sammen til at få sorteret. OG… Nu skal det være, at andre kan have glæde af tøjet.

Genbrugsguld - bukser - Neo Noir jakke - Love2live
Jakke fra Neo Noir str. M – 250,- Fake Skindbukser str. S Kr. 150,-
Genbrugsguld - skindbukser - Gustav - Love2live
Gustav skindbukser str. 34 kr. 1.000,-
Genbrugsguld - Bukser - Zara - Love2live
Fake Skindbukser str. S Kr. 150,-

Kom Frisk… som mange så kækt skriver…

Jeg siger: Kom Til Genbrugsguldet og ping mig herunder i kommentarfeltet eller på min mail >>>

Hvis du ikke bor i Odense, sender jeg meget gerne, hvis du betaler fragten. Jeg sender lynsnapt afsted til dig. Betaling MobilePay, kontant eller bankoverførsel.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Du kan evt. checke denne artikel ud, imens du venter på, at jeg skriver tilbage til dig om genbrugsguld til boligen >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *