Blog

Gæstetræ – Sådan Laver Du Det Klar Til Din Fest

5. juli 2018 MissK 0Comment

Gæstetræ – Sådan Lavede Jeg Det Klar

Gæstetræ… Hvad er nu det for noget. Tja… Jeg fandt på det i sidste time (næsten) inden mine gæster skulle komme til fest. Her får du mine tip til at lave det klar i en ruf og uden de helt store krea evner.

Gæstetræ - Lav det selv - Tip - love2live - diy

 

Det Skal Du Bruge Til At Lave Et Gæstetræ

  • 1 Lærred
  • Vandopløselig maling
  • Nogle små plastikbøtter
  • 2 blyanter – den ene skal være lidt fed i det
  • Bagepapir
  • A4 papir (brugte jeg og satte 2 stykker sammen) ellers A3

Gæstetræ - Lav det selv - Tip - love2live - diy

 

Så er det bare at sætte i gang…

Først tegnede jeg mit træ op på de 2 stykker sammen tapede A4 papirer. Jeg brugte den meget fedt farvende blyant her. Derefter lagde jeg bagepapiret over mit gæstetræ og tegnede træet op på dette, således at den fede blyant smittede af på bagsiden af bagepapiret. Næste step var at lægge bagepapiret på mit lærred med den fede blyantstegning af gæstetræet ned mod lærredet og tegne det op igen, sådan at det smittede af fra bagsiden af bagepapiret og ned på mit lærred.

 

Et Gæstetræ Bliver Til Et Evigt Minde

Gæsterne satte alle deres fingeraftryk på grenene i forskellige farver. Farverne havde jeg hældt op i små plastikbøtter, så de var lette at komme til. Der var også vand og sæbe (og et forklæde – som dog ikke blev brugt), så gæsterne kunne vaske deres hænder efter at have lavet deres blad på mit gæstetræ. Vigtigt at der lige ligger noget papir, som gæsterne kan både tørre noget overskydende maling af på, samt måske øve sig lidt først på.

Gæstetræ - Lav det selv - Tip - love2live - diy

Et dejligt minde fra en særlig dag har jeg nu. Det er fyldt med blade af mine gæsters fingeraftryk og de har alle skrevet deres navne ud for hver deres aftryk / blad.

På den måde blev et pludseligt indfald til et evigt minde, som jeg nyder at se på.

Ovre hos Tina Dalbøge får du rigtig god inspiration til at lave et gæstetræ, både til de runde fødselsdage, bryllup, barnedåb, konfirmationer og meget mere. Besøg hende HER

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *