Fyr Op For Dig

Fyr op for dig selv. Sådan tænkte jeg nyligt. Nogle gange går der lige meget hverdag i den, det er jo også en del af livet. MEN…. Når du får masser af nydelse seksuelt, og føler dig attraktiv med et stykke tøj, så gør det lige noget ekstra. Her får du mine tip.

Fyr op for sex og din garderobe med love2live af Kristina SindbergFyr Op For Sensualitet I Hverdagen

Travlhed og grå hverdag ? Vi kender det nok alle sammen. Jeg ramlede ind i denne mur for nylig. Jeg tog en beslutning om at hive mine værktøjer frem, for at komme: Back on track. Jeg tog ind og fik min anspændte krop behandlet med den skønneste massage hos Ivona, som kan noget helt særligt med massage. Hun kombinerer therapy med massage. Jeg fik en blanding af hendes Hawaii massage, som også hedder: Moravian Lao – Pau oil massage kombineret med Reiki Balancing. Det er laaaange strøg og der blev løsnet op i hele min anspændte krop. SKØNT.

Det gør noget særligt og jeg var helt dizzy bagefter.

Fyr op -Ubeskrivelig følelse af velvære

Således løst op med den bedste massage, som jeg nogensinde har prøvet, kørte jeg hjem med en total følelse af velvære overalt i mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Odense Massage Therapy, hvis du bor i det Fynske eller kommer forbi Odense, og vil have en unik massage. Jeg var nu i fuld gang med min “FYR OP” for mig selv.

Fyr op for garderoben med rødt…. Mørke røde look a like skindbukser

Mere Fyr OP med et par bukser, som jeg ærligt må indrømme ,at jeg aldrig havde købt, hvis ikke Zara (ikke sponsoreret) havde dem til en fin pris, og deres byttepolitik spiller max. Jeg købte dem i mit fyr op for mit grå hverdags projekt. Kørte hjem, og prøvede med lidt forskellige ting fra garderoben, og så var jeg pludselig fuldstændig solgt til dem. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i dem, og de underbygger lige det der med at hverdagen må godt lyse op.

Fyr op med love2live

Fra inderst til yderst

Har jeg nu fået “FYR OP”. Forkælelse af mig selv med massage therapy og et par bukser, der får mig til at føle mig sensuel uden dog at give mig den her “vampede” fornemmelse. Det gør noget ved alt fra inderst til yderst. OG… På samme tid gør det at den grå hverdag med masser af tanker og alt det der skal gøres af praktiske ting, bliver sat lidt ned i det, som dette fylder og jeg igen har fået en skøn balance og ro til alt det dejlige, som livet også indeholder for en kvinde og i et parforhold.

Se mere om Massage Therapy HER Det giver en perfekt start på “FYR OP” af dig selv.

Har du tips og ideér ? Det ville jeg nyde at læse om. Sparring og inspiration er vidunderligt synes jeg. Du må endelig skrive din kommentar, hvis du har tips.

Har du lyst kan du læse mit indlæg om:

Ubeskrivelig Velvære Massage På love2live

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.