Blog

Fyr Op For Dig Selv Med Masser Af Sex I Regnvejr

29. juni 2017 MissK 0Comment

Fyr op for dig selv med masser af sex i regnvejr.

Fyr op for dig…. Turen går til sommerhusferie ved Vesterhavet med hele familien, eller der er planlagt en kærestetur til et smukt og romantisk sted i Danmark. Det hele ser så yndigt ud på billederne, der har suset forbi i dit hoved siden i bestilte ferien.

Fyr op for dig - love2live - livsstil - parforhold

Vi bliver kærester med vores partner igen. Vi går hånd i hånd hen ad stranden i næsten ingenting. Vi mærker den danske sommervarme få liv i “kludene”, og det dunker i hjertet og alle mulige andre steder i kroppen.

Bum… Det øsregner og drømmen brast. Ihvertfald alle de billeder der var på nethinden om en sommerferie fyldt med glæde i familiens tegn fyldt med solskin og harmoni. De her små glimt vi har i øjnene, og sender til partneren om, hvor sensuel og lækker han/hun er, som sommersolen for de fleste fremkalder. Der er gået regnvejr og hverdag i sommerferien…. Det kan du lave om på.

Ved du godt hvor frækt regnvejr er ?

Jeg gør… Det er noget med den her em af fugt og virkelig tætte luft, der dufter helt specielt og at mærke regnen prikke blidt på huden, som små sanselige berøringer. Det er skønt at mærke berøring overalt, alt imens du giver dig hen til din partner. Så ud i regnen uden tøj og mærk denne vidunderlige følelse imens i elsker og nyd så et langt varmt bad sammen bagefter. Hep…. Tag lige hensyn til naboer og forbipasserende bare just in case.

Fyr op for dig - love2live - livsstil - parforhold

Nyd den danske sommer uanset regn og fyr op for dig. OG snup det med videre efter ferien, til glæde for både dig selv og din partner.

Psst…. Vil du læse mere om fyr op for dig selv ? Så check dette indlæg ud HER  

Du kan også smutte forbi Kirk Rønler, som virkelig har gode fif til at sætte fut i kludene:

Foredraget Slut fred med din krop med Kirk Rønler

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *