Blog

Fyr Op For Dig Selv Med Masser Af Lidenskab

1. februar 2017 MissK 1Comment

Fyr Op For Din Lidenskab

Fyr op for lidenskaben i dit liv med masser af nydelsesrige oplevelser og selvforkælelse. På den måde får du “leverpostejen” i en hverdag til at føles som champagne med disse enkle tips.

Fyr op for lidenskab - love2liveLidenskab… Hvor er du ?

Hey lidenskab… Hvor blev du af ? Jeg savner dig er der vist mange der vil give mig ret i. Måske ikke lige med det samme, da mange af os har fuld fart på eller bare ikke får mærket efter. Når man glemmer sig selv i hverdagens trummerum, så har den indre flamme sig med at gå ned på et ulmende niveau. Lidt som brænde i en brændeovn. Vidste du at ved at dyrke mindfulness, løb eller at læse en bog hvor du virkelig kobler af, så får du herigennem en masse skøn energi. Denne kan du i stedet for at levere max til alle omkring dig bruge i højere grad på dig selv. OG…

Dine nære og kære vil elske dig for det…

Fordi du på den måde får fyret op for dig selv. Der er ingen, som forventer at der er højt belagt smørrebrød i madpakkerne og at hjemmet står til højre ret og hvad der ellers kan være af opgaver, som man selv har dannet vaner for. Ved at justere ind på disse barrer man selv har sat op kan man herigennem opnå en endnu større lidenskab i livet. Der bliver simpelthen plads til at fyre op for dig og dine helt egne behov.

Lidenskab - love2live
Her med røde look a like læderbukser og en cosy sweater føler jeg lidenskaben i mig.

Nysgerrig efter mere lidenskab

Jeg har fundet masser af værktøjer hos Pernille Melsted, som er forfatter og foredragsholder. Du kan få en:

16 siders gratis guide til at spotte dine personlige skyggesider  HER

Den kan jeg på det varmeste anbefale at læse og se om ikke det kunne være interessant for dig også at deltage i et foredrag eller en workshop. Jeg fik så meget ud af: “Tag dit lys hjem”, så jeg har lavet det til en livsstil. Det virker… (obs ikke sponsoreret – blot min egen begejstring).

Go´ for it og nyd din rejse i at tage din lidenskab til dig igen.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Fyr Op For Dig Selv Med Masser Af Lidenskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *