Mad & Drikke

Froggys På En Onsdag – Så Gå Dog Ud Og Spis (på en hverdag)

20. marts 2019 MissK 0Comment

Froggys På En Hverdag

Froggys er et super hyggeligt “Place To Be Day And Night” (skriver de selv), og det har de faktisk ret i. Jeg vil så lige understrege også på en hverdag. Jeg synes vi går for lidt ud på hverdage. Er det ikke lidt ærgerligt med alle de fine caféer og restauranter der er overalt. Her i Odense, hvor jeg bor pibler det frem overalt med skønne steder.

Froggys Cafe - Love2Live - Odense - Spisesteder - teeanger - voksne - kristina sindberg - fynske influencers

Froggys Cafe´& Noget Om At Gå Ud På En Hverdag

Jeg har boet i København en del år. Det er efterhånden noget siden, men jeg glemmer aldrig, da jeg kom tilbage til HC Andersens og min fødeby. Jeg kiggede ned af det, der ikke hedder Strøget, men gågaden (kan du høre den Fynske dialekt). Der var gråt med gråt på. UF… Det er blevet RIGTIG meget bedre siden den dag, men kan stadig se det kedelige grå syn på mit indre skærmbillede. Nå nu kommer pointen her. På Froggys får du virkelig lækker mad til både voksne og de større teenagere. Herover den vildeste pastaret, som min datter fik. Stærk og fristende.

Froggys Klassiker Til Mig

Ja, faktisk er det både en klassiker, og alligevel laver de lidt om på deres lakse sandwich med ristet rugbrød. Det er jeg vild med. Jeg er vild med denne, og at de fornyer sig, så jeg igen i dag blev behageligt overrasket over at få avocado i denne og hytteost. De lækreste pommes frites (er ikke den store spiser af disse ellers), men de her er virkelig lækre.

Froggys Cafe - Love2Live - Odense - Spisesteder - teeanger - voksne - kristina sindberg - fynske influencers

 

Jeg kan varmt anbefale at gå (endnu) mere ud i hverdagene. I sidste uge var jeg med veninderne inde på Storms Pakhus og få lidt at spise (check deres Street Food ud HER >>>), inden vi smuttede i biffen og så tøsefilm. Der er altså et eller andet helt særligt ved at gøre hverdagene til fester.

Storms Pakhus - Street Food Odense - Froggys Cafe - Love2Live - Odense - Spisesteder - teeanger - voksne - kristina sindberg - fynske influencers
På Storms Pakhus fik jeg denne lækre sandwich med kylling inden turen gik i biffen med veninderne.

Just my point of view…

Kærligst Kristina / Love2Live

Du finder Froggys lige her >>>

og menu her >>>

OBS ikke sponsoreret. Bare min kærlig ærlige mening om et dejligt sted at tage sine teenagere med hen og spise i Odense på en hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *