Blog

Forrygende Fiskebuffet – Røgeriet i Bogense

3. august 2017 MissK 0Comment

Forrygende Fiskebuffet hos Røgeriet.

Forrygende Fiskebuffet ? Det får du hos Røgeriet i Bogense. Det er min årlige sommertradition at besøge Røgeriet. Jeg er kommet her i de seneste 9 år og hver gang for at indtage den lækreste buffet fyldt med alt godt og friskt fra havet. Det første år jeg besøgte dette skønne sted ved havnen i Bogense glemmer jeg aldrig. Ejeren var så forundret over, at mine på det tidspunkt små børn spiste andet end fiskefrikadeller og fiskefileter med pommes frites fra buffeten. Jeg fortalte, at jeg selv er vild med fisk og alt godt fra havet, og at de simpelthen er opfostret med dette.

Forrygende Fiskebuffet - Røgeriet Bogense - anmeldelse love2live

Forrygende Fiskebuffet – Det bliver bare bedre og bedre…

I år nød vi en af vore sidste feriedage med en køretur til Bogense, hvor højdepunktet var besøget hos Røgeriet. Deres forrygende fiskebuffet kaldte… Endnu engang. Den bliver bare bedre og bedre for hvert år. Jeg kan huske de første gange vi besøgte restauranten, hvor imponeret jeg blev, så at de formår at holde standarden, trods vokseværk omkring havnen og campingpladsen, så har de holdt fast. Det er ikke altid man ser dette, men det lønner sig, for vi kommer igen. Du kan finde dem HER OBS ikke sponsoreret, bare min ærlige og kærlige mening om et helt vidunderligt sted fyldt med alt godt fra havet og oveni friskt og lækkert.

Forrygende Fiskebuffet - Røgeriet Bogense - anmeldelse love2live

Forrygende Fiskebuffet

I år fik jeg igen smagt på stort set ALT på Restaurant Røgeriets fiskebuffet. Jeg har efterhånden lært at en god ide´ er ikke at spise alt for meget (af deres vildt lækre friske) brød til. Så kommer jeg aldrig igennem hele repertoiret… Der er den mest kære og behagelige betjening. Det er let at få kontakt og på samme tid formår Røgeriet at “slippe” deres gæster, så vi har følelsen af at kunne nyde at være hos dem i timevis. Det kan vi også, men en rask spadseretur på havnen efter maden trak traditionen tro igen. Her er så meget at se på. Vi er vilde med at se på de forskelige både og nyder miljøet på havnen. Herudover kan der bades ikke langt fra Restaurant Røgeriet. Dette kom vi ikke til denne dag, det var simpelthen ikke vejr til det efter min smag.

Inde på siden Mad & Drikke kan du hente både opskrifter og se flere anmeldelser:

Mad & Drikke  

Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Restaurant Røgeriet på Havnen i Bogense. Du får alt hvad hjertet kan begære af de lækreste og friskeste fristelser fra havet.

Du kan læse mere om Bogense her:

Bogense – Danmarks hyggeligste købstad

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *