Forresten Er Jeg Single – Ensomt Eller Privilegium ?

Single eller i forhold ? Tja… Nogle gange kan det at være single faktisk være et privilegium og så alligevel ensomt på samme tid. Hvor sjov er juleaften lige som single, når børn er hos deres anden forælder ? OG hvad med hverdagen ? Her får du min mening og erfaring kogt sammen på godt og skidt iblandet udefrakommende holdninger, som faktisk kan være temmelig frustrerende at høre på.

Forresten er jeg single…

For et halvt års tid siden talte jeg med en rigtig sød kvinde. Vi mødtes til et arrangement, og jeg havde aldrig talt med hende før. Sød, begavet og dejlig at tale med, og så kom det: “Jeg er forresten single”. Det kom sådan lidt undskyldende og forsigtigt. Jeg kom til at tænke på min tid som single, hvor jeg også havde lusket denne ud lige så stille. Årsagen til dette er, at så mange har nogle fordomme om det at være single (også selvom der er uendeligt mange i denne civilstand i Danmark). MEN…

Hvad er der dog galt i at være single ?

Absolut ingenting i min Verden. Tværtimod… HVIS man griber bolden, og sørger for at have et voksenliv med sin familie, venner og veninder og stadig får mødt nye mennesker, kan dette være temmelig berigende. Herudover og måske endnu mere vigtigt kan det bibringe / genopfriske de værdier og holdninger, som lige præcis er ens egne. Lidt populært sagt får man en tid i livet som voksen forærende til at “mærke efter”. God tid til at gøre ting selv, der er blevet “gemt væk” og til at finde lige det der, som gør dig gladest. OG så glem andre menneskers “stivhed” i forhold til din civilstatus. Nogle gange er de misundelige andre gange tror de, du er ude på at “nuppe” deres partner. Det er deres udfordring – IKKE DIN.

Mærk efter…

Single tip love2live

Det du synes er skønt i livet. Det du manglede, og ikke fik udlevet. Det kan være så uendeligt mange ting, lige fra at det ikke var legalt at gå ud med veninder til at leve et liv parallelt med en partner, og glemme hvorfor man egentlig er sammen. Åhr ja.. OG og så er der jo børnene. Det er jo derfor man er sammen… MEN ingen børn er glade hvis far eller mor ikke trives.

Jeg siger ikke, at man skal valse rundt som en glad julegris hver evigt eneste dag, men det hjælper en hel del.

Vel vidende at der er tidspunkter i livet med spekulationer og følelser, som er hårde og svære, så er der altid lys for enden af tunnelen. Hvem siger, at det er bedst at have en partner ? Det må man selv mærke efter. Der vil helt sikkert være afsavn i forhold til nærhed og oplevelser for de fleste. Dette kan man kun selv tage ansvar for. Nyde at være sammen med venner og veninder. At kunne sidde med en bog og læse denne eller tage til en festlig aften, en tur i biografen eller en forlænget weekend et sted, som DU vil se og opleve. Der vil på et tidspunkt komme nogle ting op fra et liv med en ekspartner, som man måske først vil holde sig fra indtil, at man anerkender, at disse rare ting rent faktisk er udsprunget fra dig. Så hold fast i disse. Det er jo dig og vær stolt af dette.

Single tip love2live

Driving home for Christmas… Som Single

Juleaften uden børn. Barskt helt sikkert. Julenat og 1. juledag hvor poderne nusser rundt med deres pakker, og bygger og prøver løs. AV… Den gør “naller”, ikke at kunne være en del af. MEN husk på at hvad du ikke dør af, gør dig stærkere. Tja… og så er der jo de muligheder, som i stedet kan komme i spil. Du er jo ikke alene. Der er masser, som lever single og du kender sikkert en del. Hvis ikke ? Så står det stadigt åbent for dig at invitere en veninde eller venner til en tur i biografen og i julen den 24. december til lidt let at spise f.eks. en rejemad eller lignende og sørg for at i alle er afstemte om at det er en kort visit, så er der mange der vil nyde sådan en lille stund, inden aftenen starter med eller uden dine børn hos dig.

Herunder link til et love2live indlæg om små getaways, som både kan nydes med partneren og en god ven eller veninde.

Den ultimative parferie – Hot or (S)Not

Med ønsket om glæde i nogle dejlige højtider og ikke mindst hele året rundt for dig uanset om du er single eller ej, har jeg nedfældet mine tanker i dette indlæg.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.