Blog

Atjuuu… Forkølet ? Nem Ingefærshot Opskrift HER

16. december 2016 MissK 0Comment

Nem Ingefærshot Opskrift

Her får du en nem opskrift på Ingefærshot. Den holder snuen for døren, og har der allerede sneget sig forkølelse og baktusser ind i dit hjem (som i mit), så er det bare i gang med at lave denne vidunderdrik.

Ingefærshot - let opskrift - love2live

Let Ingefærshot opskrift

Man tager 1/2 liter vand og koger det med en skrællet ingefær (ca 150 gram) i 20 min. Hælder herefter både vand og ingefær i en kande, og køler denne af i ca 8 timer i køleskabet. Jeg lavede en halv liter af denne shot i aftes og satte den på køl natten over, og kunne snuppe mig en shot af denne i morges.

Ingefærshot - let opskrift - love2live

Når det skal være let…

Der findes masser af spændende opskrifter på Ingefærshot rundt om på nettet. MEN når det skal være let, og det synes jeg er ret skønt med feber og forkølelse, så er det bare ind til benet og lave ingefærshot på en let måde, så jeg kan komme ovenpå igen. Der er så mange gode naturlige egenskaber i ingefær, og udover at jeg føler, den giver mig et boost med energi, så har den en utrolig god virkning mod forkølelse og ondt i halsen.

Jeg bruger denne opskrift når jeg ikke flakker rundt ved siden af mig selv.

En lille huskeregel

Alt med måde… Forstået sådan at jeg tager et lille glas om morgenen og eventuelt om eftermiddagen (i denne snuetid). Jeg drikker det ikke hver evigt eneste dag året rundt. I perioder drikker jeg Ingefærshot hver dag, og holder derefter en pause.

Rigtig god fornøjelse med at lave din ingefærshot og at holde snuen for døren.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *