Inviteret / Reklame

Forfør og forkæl med et weekendophold

12. september 2016 MissK 0Comment

Forfør din partner

Forfør og forkæl din partner og dig selv med et weekendophold. Det giver så meget plads til at snakke, grine og nyde hinanden fuldt ud. Mange lader sig bremse af planlægningen forinden med børn, hunde og hvad ved jeg, der skal passes, men stop op og få løst dette, så du er sikker på at få stjernestunder ind i livet med din partner.

Forfør - DuGlemmerDetAldrig med love2live.dk

Husk at være kærester

Det er for mig vejen til at have det ultimative forhold. Det bibringer så meget glæde til hverdagen, med disse oplevelser for forholdet. Lav sådanne ture mindst 4 gange om året – kun for dig og din partner. OG det er altså ved siden af alle de andre ferier i holder. Dette weekendophold er til Jer, så I kan være kærester og fjolle rundt, som I lyster det.

Forfør med champagne

Det virker hver gang. At have gjort noget ud af det hjemmefra. Pak lidt lækkert, til I kommer frem og få med det samme intimiteten imellem Jer i gang med bobler. I skal fejre Jer og Jeres kærlighed. Vælg din partners og dine favoritter ud. Brug tid på at glæde dig til weekendopholdet ved at tænke over, hvad det er I begge rigtig godt kan lide.

Slotophold, spaophold ? Mærk efter og bestil

I dag er bedre end i morgen

I behøver ikke tage til den anden ende af Jordkloden for at nyde uforstyrret tid sammen. Der findes utroligt mange steder, hvor I ikke skal bruge alverdens tid på at komme til. Jeg er vild med romantiske steder, som gamle slotte, bygninger med historie og helst noget med vand i nærheden. Jeg har lavet lidt forslag til steder, som jeg synes ser virkelig romantiske ud til forførelse.

Fyld glædesdepotet op – Her er forslag:

Jeg har fundet et par Fynske steder herunder, som jeg har lyst at forføre drømmemanden til. Inspireret af et weekendophold på Hotel Stela Marris ved Svendborg, som jeg blev forført til for nylig. Det var hurtigt at komme til, og vi kunne derfor nyde hinanden på det smukke sted, kort efter vi havde “stemplet” ud fra børn og job. Andre gange er turen til destinationen også en del af forførelsen, men med travlhed i denne tid herhjemme, var det skønt at lande lige midt i al romantikken hurtigt.

Forfør din partner på et weekendophold - love2live.dk
Forfør din partner på et weekendophold.

Der er masser af oplevelser i hele landet, som du kan lade dig inspirere af på DuGlemmerDetAldrig  Her kan du se masser af lækre ophold i forskellige prislejer. Der er noget for enhver smag, det vigtigste er at komme afsted sammen. Forfør din partner, du får det tusindvis af gange igen, til glæde for Jeres hverdagsliv og hele livet sammen.

Skrøbelev Gods ligger i Rudkøbing på Langeland. Det oser af romantik.

Slotsophold på Broholm på Sydfyn er en anden mulighed. Romantik, gourmet og afslapning.

Link til indlæg om mit kæresteophold

Kærligst Kristina / love2live

OBS: Der er indsat reklamelinks. Disse gør det ikke dyrere for dig, men yder mig en lille provision, således jeg kan bruge det til at drive bloggen.

PS: Vidste du at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *