Sådan får du flottere figur og struttende bryster på 1 time

Figur og bryster tænker mange af os nok på i ny og næ. Umiddelbart op til en festlig anledning vil dette komme på bane, men også i hverdagen, som der trods alt er flest af, synes jeg, det er skønt at kunne smyge mig i tøjet og føle det sidder behagligt.

Flottere figur og bryster med elektroterapi

Jeg prøvede i sommer elektroterapi. Jeg er ikke til det her med at komme “under kniven”. Jeg må indrømme at jeg var noget skeptisk omkring dette med elektroterapi og troede ærligt ikke på det. Jeg fik nogle små pads på forskellige steder på kroppen. I siden på min barm kom der ligeledes pads og maskineriet blev sat i gang. Det kradsede lidt, synes jeg. Lidt som at blive kløet md negle konstant. Det gode var, at jeg hurtigt vidste i hvilken rytme disse “klø” kom i.

Resultatet var bragende

Efter 1 time med elektroterapi havde jeg opnået en fastere krop og mine bryster struttede smukt og ikke vulgært. Tøjet sidder bare mere rigtigt, uanset om man har lidt ekstra på sidebenene…

Dette kunne måske være tilfældet i denne tid før nytår…

Er det ihvertfald her, så god motion skal man jo ikke kimse af, men elektroterapi får altså lige gjort det sidste, så du står helt skarpt til et nyt år og til din nytårsaften. Jeg kan varmt anbefale at finde en skønhedsklinik, som har denne behandling. Jeg fik min i Odense hos Klinik Unique (OBS ikke sponsoreret – bare min ærlige mening og tip). Der findes mange klinikker rundt om i landet, der tilbyder elektroterapi.

SO GO FOR IT…

Jeg synes, det giver en skøn fornemmelse, at min figur og bryster bare står mere skarpt under tøjet. Sådan en gang selvtillids booster, fordi jeg føler mig endnu mere feminint.

Du kan læse om elektroterapi HER

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.