Blog

Fejl 500 Og En Heltegerning Fra ITSelskabet

23. januar 2017 MissK 0Comment

Fejl 500 Og 24 Timers Spænding

Fejl 500 gav mig 24 timers nervepirrende spænding. Fejlen satte gang i lørdag aften for mig (på en ret uønsket måde…). Min hjemmeside gik ned. BUM… Fejl 500 (ikke fejl 40… Umiddelbart). Min lørdag havde jeg dedikeret til helt andre kreative ting, men der gik nørd i den for mig, og alt blev kastet over bord, indtil søndag eftermiddag for at finde en løsning.

Fejl 500 og hvad pokker gør jeg ?

Jeg søgte højt og lavt efter løsningsmuligheder på denne fejl. Var jeg blevet hacket ? Nej, har et rimeligt fornuftigt sikkerhedssystem, men alligevel var denne tanke rædselsvækkende. Jeg skrev til der, hvor jeg er hosted, men intet svar lørdag aften. Derfor hoppede jeg ind på Fiverr for at finde en, der kunne hjælpe mig. Hvis du ikke ved hvad Fiverr er, så er det en markedsplads fyldt med hjælp og nyttige ting til sådan en som mig, der hyggeblogger. Se dig godt for derinde. Jeg har på den måde kun haft gode oplevelser. Hjælpen skulle dog komme andet steds fra….

Kender du Amino ?

Her har jeg før fundet gode tips til både inspiration og løsninger. MEN… uret tikkede og ingen endsige mig selv kunne få adgang til min livsstilsblog. Da jeg ikke kunne finde svar nogle steder med en løsning endte jeg med at oprette mig på Amino og derefter skrive et nødråb ud.

Hjælp Søges Til Fejl – Kan Ikke Logge Ind Eller Se Min Hjemmeside – WordPress

Så kom helten…

En mand skrev til mig, som I kan se via linket. Han hedder Stig, og har eget firma, der hedder IT Selskabet. Han skrev først tips til selv at løse udfordringen, men da jeg ikke lige er den skarpeste kniv i skuffen til at gå et spadestik dybere bag min hjemmeside, så tilbød han mig at fixe mit problem, som en god søndagsgerning. Jeg var lykkelig. Tænk at der findes mennesker, der vil hjælpe og at være så dedikeret til sit fag. Det er en egenskab, som jeg beundrer.

Fejl 500 Løses

Han skrev, at der ville gå op til et par timer inden han havde fået set på det. Så nu kunne jeg endelig godt op ad søndag eftermiddag få mit “morgenbad”. Jeg hentede lidt småting i soveværelset, og gik derefter ud mod hoveddøren for at komme ud i “skurvognen”, som pt. er mit badeværelse her under ombygningen af mit hus. Jeg skævede på min vej til min pc… Der var kommet en mail fra Stig:

Problemet er fixet stod der…Wau… MIN HELT

OG så på nul komma fem. Yeah…Hvis jeg nogensinde får så nervepirrende en oplevelse igen. eller har brug for en ny løsning til min hjemmeside / blog, så er det her, jeg henvender mig. Masser af erfaring med wordpress, som jeg havde brug for, og meget mere kan du se på hans hjemmeside ITSelskabet    Jeg er stadig imponeret og lettet.

Så her tip givet videre, hvis du skulle stå med en fejl 500 på din hjemmeside og ikke have kompetencer (som jeg) til at gå ind og pille i de mere vitale ting selv bag din blog eller hjemmeside.

Psst… Hvis du kan lide indlægget og gerne vil tippe videre, er du hjertens velkommen til at dele det.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *