Blog

Favoritsko Til Foråret – Her Nogle Af Mine Favoritter

14. marts 2017 MissK 0Comment

Favoritsko Til Foråret

Skønt med forår i luften. OG med foråret kommer der altså en trang til at finde nye favoritsko til denne skønne årstid for mig. Efter at fødderne har været “spærret” inde i lang tid bliver jeg lidt kulret, når solen skinner. Så her mine favoritsko til den nye lyse årstid.

Først lige de her sneakers, som jeg synes er rigtig fine og vildt forårsagtige. Dem vil jeg kunne bruge både til et afslappet look med et par hvide jeans og ligeledes til en super fin kjole for at tone looket lidt ned.

Woden Sneakers, Nora II, Rosa

favoritsko - forår - love2liveMåske sæsonens favorit! Fantastiske mules fra Unisa.
Skoene er i lækker, blød ruskind og har åben snude samt skindbeklædt hæl, der ikke er alt for høj. Jeg er vild med disse og med disse ved jeg foråret bliver forrygende. Jeg har før haft nogle lignende, og har ledt efter et par sidste år i sorte. I år er jeg heldig at have fundet dem.

favoritsko - forår - love2livePsst…. De fås også i cognac farvet:

favoritsko - forår - love2liveSkønne ruskinds pumps i smuk muldvarpegrå farve. Den ser altså perfekt ud til en god dag på jobbet. Den fine farve tiltaler mig virkelig på denne Unisa Pumps, Kermes.

favoritsko - forår - love2liveLige et lille udvalg af nye sko at springe ind i foråret med til inspiration. Hvad hopper du I af sko til foråret ?

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *