Blog

Farvel Til Hedeture – Undgå Dem Med Te

6. april 2016 MissK 2Comment

Sig Farvel Til Hedeture Med Hjælp Fra Salvie Og Lavendelblomst

 

Te lavet af lavendelblomst og salvie mod hedeture
Te lavet af lavendelblomst og salvie mod hedeture

Hedeture om natten?

Hedeture… Jeg har fundet en god opskrift, der virker for mig på at minimere mine hedeture. Jeg laver en kop te af 1 tsk fuld salvie og 1 tsk lavendelblomst, lader det trække i 8 min og spiser en banan til en times tid før jeg går i seng. Det lyder jo ikke godt for sådan en kaffeelsker som mig, men det virker og nu har jeg gjort det til en vane at nyde denne te, der minder mig om det sydfranske i sin duft. Du kan eventuelt også fylde en lille stofpose (jeg har brugt en tepose) med lavendelblomst og lægge denne på dit natbord.

Lavendelblomst har en beroligende duft…

…Der får dig til at slappe af, og hensætter mig til ferieminder på samme tid. Jeg håber inderligt, at dette kan hjælpe dig, da en nat med hedeture godt kunne få mig til at vågne noget pjusket til en ny dag.

Besøg Caroline Fibæk´s hjemmeside fyldt med gode tips HER

Læs inspiration af Caroline Fibæk HER

Har du samtidig stress kan du læse mere om mine tips til at komme ud af dette i mit indlæg om dette. Stress eller udbrændt – Hvordan kommer jeg videre ?

Ønsker dig det bedste, du fortjener et liv uden hedeture, som forværrede min stress, da jeg ikke fik min nattesøvn.

Kærligst Kristina/ love2live.dk

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra Love2Live – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Farvel Til Hedeture – Undgå Dem Med Te

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *