Blog

Fantastisk Tapas, Vin Og Atmosfære Af Q… KLUB Q På Lalou Vinbar

4. november 2016 MissK 0Comment

KLUB Q på Lalou Vinbar med MOL&B Skincare

I aftes var en særlig aften. Jeg havde glædet mig, siden jeg i sommer aftalte med Tina Maria Madsen, at hun skulle komme til Odense og fortælle Love2Lives KLUB Q om den stædighed og vilje til at udvikle en hudplejerserie, som gør den til noget af det mest effektive jeg har prøvet. Min BOTOX på flaske var starten på dette og som Tina Maria har en vilje til at lave enestående hudpleje, så har Thomas og Ivan fra Lalou Vinbar ligeledes denne stædighed og vilje indenfor deres felt. Deraf valget på Lalou Vinbar.

love2live af Kristina Sindberg med Tina Maria Madsen fra Mol&B Copenhagen i KLUB Q event

Skønne rammer om en masse skønne Q´s

Der var fyldt til sidste stol, og der var fra start en snak alle imellem, så jeg følte mig hensat til syden. Vinbaren har de skønneste rammer, og der blev nydt at være sammen med veninder og at få hilst på og mødt nye mennesker. Dette er lige præcis min ide´ bag KLUB Q.

MOL&B indlæg ved Tina Maria

Tina Maria Madsen holdt et forrygende indlæg og nød at blive spurgt ind til om alt omkring MOL&B produkterne. Det var helt tydeligt at se og mærke. Hun besvarede beredvilligt på alt og jeg kan sagtens forstå en skepsis indenfor disse resultater fra andre, da jeg selv har haft denne. Det er simpelthen for godt til at være sandt. Men forskningsresultaterne taler deres tydelige sprog og ikke mindst alle de mennesker, der efterhånden har prøvet produkterne og fundet ud af at det ikke blot er luft, men ægte “Botox på flaske” alias alle de aktive ingredienser produkterne indeholder.

love2live af Kristina Sindberg med Tina Maria Madsen fra Mol&B Copenhagen i KLUB Q event
Tina Maria stifter af MOL&B Copenhagen Skincare tog aktivt del i love2live aftenen med snak og hygge.

Lækre vine, hapsere og Q… KLUB Q

Vi nød lækre vine både rød og hvid og ligeledes små “hapsere” af charcuteri og oste med lækkert brød til efter Tina Maria´s indlæg. Alle var spørgelystne og det fortsatte aftenen igennem med både hudplejesnak og sådan helt almindelig snak om alt imellem himmel og jord vi Q ´er kan få ordnet på sådan en aften.

Gang i snakken og så kom Natasja Crone fra TV2 og tog del i eventen

Natasja Crone fra TV2 kom efter arbejde forbi, for at tale lidt med Tina Maria også og fortalte mig, hun slet ikke kendte til stedet. På det tidspunkt var der godt og grundigt gang i snakken overalt. Duggede ruder og skønne kvinder, der bare nød lige præcis det at være kvinde i skønt selskab.

love2live af Kristina Sindberg med Tina Maria Madsen fra Mol&B Copenhagen i KLUB Q event

Tak – Mit hjerte er helt varmt af alle Jer skønne Q´s

Jeg er helt varm om hjertet over den fantastiske opbakning til love2live´s KLUB Q. Jeg glæder mig til at fyre den af med Jer alle igen i det nye år. Så stay tuned…. Der er flere events i vente. Vil du have besked om disse inden de bliver lagt ud på bloggen ? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Jeg hader spam, så det er ikke konceptet med dette.

love2live af Kristina Sindberg med Tina Maria Madsen fra Mol&B Copenhagen i KLUB Q event
Thomas og Ivan fra Lalou Vinbar kunne udover at kræse om os ligeledes være modeller, som viste os her og nu resultaterne, som er kendetegnet ved MOL&B.

Tusind tak til Jer alle der deltog for at skabe så vidunderlig en stemning på en helt almindelig torsdag i november. OG et stort tak til Ivan og Thomas for at kræse om os og være “prøveklude” til diverse cremer.

Links: OBS Ikke sponsorerede Lalou Vinbar   MOL&B Copenhagen

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *