Blog

Her Får Du Lækre Ting I En Kold Tid Til Dit Hjem

18. oktober 2016 MissK 0Comment

 Brrrr… Det er en kold tid

I en kold tid går jeg altid i selvsving med at gøre vores hjem “nyt” her i efteråret. Gerne med lidt der hygger lige fra levende lys i sjove stager, til vaser med grene fra haven til at gå over gevind og skifte møbler ud. Her får du en masse lækre ting til dit hjem og dig. Snup stilen ind i dit hjem og holde det varmt i vinteren.

Kold tid og nye møbler med love2live.dkLys og varme i en kold tid

Herhjemme bliver der brændt masser af stearinlys af året rundt. Lige nu går jeg over gevind, fordi det er såååå hyggeligt (synes jeg) og sjovt nok smitter det alligevel af på mine kære efter lidt tid. De ved, at når jeg tænder lys, så skal vi sq hygge. I morges stod jeg op før en hvis herre havde fået sko på og tændte masser af levende lys i køkkenet og hyggebelysning i stuen. Jeg nød det selv for en stund og jeg kunne mærke på mine kære at det varmede dem.

Det er et spørgsmål om at sætte en stemning og naturligvis selv have den i sig, så smitter det dejligt positivt.

Kold tid og nye møbler med love2live.dkKold tid og nye møbler med love2live.dk

 

En stage i Messing lidt som jeg kan huske mine forældre havde i tin, da jeg var barn. Den vækker minder og er på samme tid klassisk og

giver et godt “brud” til de mere moderne ting i hjemmet.

 

 

 

Søde stager som kan stå overalt i hjemmet, uden der flyder stearin. Så kan du stille levende lys i områder af dit hjem med mere træk fra gennemgang og lignende.

 

Puf til den kolde tid

Hyggeligt er det med en puf eller 3 afhængig af pladsen, til at smide fødderne op på eller ar sidde og spille et spil om sofabordet og dem der har mest krudt i bagdelen kan sidde på en sådan (her hører jeg til…. ). Her bare lige så I holder den gode stemning i hjemmet reglerne i Ludo.

Kold tid og nye møbler med love2live.dkKold tid og nye møbler med love2live.dk Kold tid og nye møbler med love2live.dk Kold tid og nye møbler med love2live.dk

Tag looket til en kold tid

Skrivebord / skænk

 

 

 

 

 

 

Små borde til at sætte en kop varm kakao eller andet der luner i en kold tid på.

 

 

En varm lækker plaid i en kold tid ser du mig næsten aldrig uden, når jeg slænger mig i “divaneseren”.

 

 

 

Kold tid og nye møbler med love2live.dkFlot lampe i messing giver et behageligt lys i den mørke tid.

 

 

 

 

Looket til en kold tid kan du finde hos Littlethings og hos lamper.dk

Nyd varmen indenfor i en kold tid.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *