Bolig & Haven

Excellente Lamper – Crayon Fra Dyberg Larsen

13. april 2018 MissK 0Comment

Excellente Lamper I Bryggerset

Excellente lamper til bryggerset får du min ide´ til her. Jeg har købt disse 2 fine hvide lamper fra Dyberg Larsen. De hedder Crayon og jeg er vild med deres form, som er inspireret af et gammeldags farvekridt. Jeg så dem på Instagram for nogen tid siden, og da jeg skulle vælge belysning til mit bryggers måtte jeg bare finde ud af om denne lampe kunne bruges.

Excellente Lamper - Dyberg Larsen på Love2Live.dk

Excellente Lamper & Perfekt Lys

Det vigtigste er trods alt selve lyset fra en lampe. Det skulle både i mit bryggers lyse rummet op, samtidig med at jeg skulle have et behageligt lys ved vask, mine hårde hvidevarer og skabe. Lamperne gør det perfekt. Jeg kan både se hvad jeg laver, samtidig med at mit bryggers bliver lyst behageligt op. Rummet er ca 14 kvadratmeter og aflangt. Jeg har ikke brug for mere lys end fra disse 2 Crayons. Det var mit mål at finde en løsning til belysning i dette rum, som løste opgaven uden supplering af andre lamper. Hvis du også synes dette er excellente lamper, som tiltaler din smag kan du både få dem i hvid, sort og opal. Du finder dem lige HER – OBS ikke sponsoreret bare min ærlige mening om et par for mig excellente lamper, så hermed tip givet videre.

Vil du læse flere tips til bolig og haven ? Du kan se tips til DIY avocado planter og hvordan du let får lavet flere planter af dine gamle her:

DIY – Grønne fingre med avocado og små stiklinger

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Excellente Lamper - Takeover MitOdense - Love2Live - Kristina Sindberg - BroadWay Plankegulv
Mere livsstilslæsning fra Love2Live får du lige HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *