Events Med KLUB Q 2017

Events med KLUB Q i det første halvår af 2017 får du den første dato og tilmeldingsmulighed til her. For dig der nyligt har tilmeldt dig love2live´s nyhedsbrev, og er interesseret i KLUB Q og de små hyggestunder, som jeg laver, glæder jeg mig til også at møde i det nye år. Tak for dejlige stunder til Jer, som har været med i 2016. Jeg har nydt at lære Jer at kende.

Lækre Billeder På En af Love2Live´s Events

Events - love2live - klubq

Der har været efterspørgsel (meget efterspørgsel) på, at jeg skulle lave en event med en fotograf, som kunne lave nogle lækre billeder af hver enkelt af Jer. Der skal styles lidt først med makeup, og billederne skulle kunne bruges til alt lige fra et CV til et profilbillede og i en ramme og mange andre ting. Det var ønskerne summet sammen. Jeg har derfor allieret mig med en professionel fotograf, som jeg er blevet anbefalet af en af Danmarks helt store bloggere Martin Bager Wulff. Martin er også forfatter og I vil på den første netværkshyggeaften stifte nærmere bekendtskab med en bog om livsglæde og vægttab, som Martin har sponsoreret til deltagerne i love2live´s event denne aften. I kan læse om Martin HER

Datoen er torsdag den 12. Januar 2017 kl 18.00

Du får denne aften:

  • Dine helt egne lækre billeder taget af professionel fotograf og filmmand Tom Rasmussen, der er indehaver af Studio Fotomanden.com
  • Tilrettet din makeup inden du fotograferes af makeup artist
  • Let anretning med et glas vin og vand på Cafe´ Kgs Have i Odense
  • Får set din veninde/r og nye mennesker

Alt dette får du for 600 kr.

Meld dig til allerede i dag, så er du sikker på en plads på denne allerede efterspurgte event.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 8. januar.

Du er sikret pladsen, når du har betalt.

Send en mail til:
blogger@love2live.dk   Så sender jeg dig oplysningerne til betaling. Det er bankoverførsel eller MobilePay. Når betalingen er registreret, sender jeg dig en bekræftelse, som er din billet til denne aften.

Vil du se mere om KLUB Q ? Så læs med her eller gå til menuen KLUB Q for at se de arrangementer, som har været i 2016. Det er gratis at være med i KLUB Q. Der vil til nogle arrangementer være egenbetaling.

Jeg glæder mig til en skøn aften med Jer.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Kender du en som har lyst at være med i KLUB Q ? Så er du velkommen til at videresende indlægget (eller nyhedsbrevet). Man tilmelder sig via mit nyhedsbrev, som udkommer efter behov. Ingen spam – det hader jeg selv. Du kan tilmelde dig herunder.