Blog

Egeskov Slot LUMINIS – Imponerende Lyskunst På Fyn

4. november 2020 MissK 0Comment

Egeskov Slot Lysfest – En Smuk Oplevelse

Egeskov Slot holder i disse dage lysfest. LUMINIS og årets tema er Eventyrland. Jeg tog dertil i aftes, og det var imponerende, hvad kunstnerne havde skabt. Små som store rum med de smukkeste lys fik her i en mørk tid både krop og sjæl til at finde ro i mig og bare sanse og nyde de mange smukke lys på selve slottet og rundt om i slottets have.

Egeskov Slot - Kristina Sindberg - Love2live - blog - Fyn - livsstil - lys

Smukt Lys På Egeskov Slot

Jeg havde taget mine voksne børn med, og vi nød at gå den cirka 2 km lange tur rundt i den smukke have omkring slottet i hinandens selskab. At se de mange smukke lys, som både eventyrligt og i tidens trend vækkede minder om blandt andet Tinderbox´ Magic Box, en tur i teater og en ferie i London og mange andre glade minder, som vi fik genkaldt os på vores tur rundt. London fordi der var en fantastisk udsmykket London Taxi, der med nummeret: “Another One Bites the Dust” af Queen virkelig var en overraskende og sjov oplevelse.

Smut ind her på min Instagram og nyd en London Taxi give den gas >>>

(Psstt… Husk lyd)

Egeskov Slot - Kristina Sindberg - Love2live - blog - Fyn - London - Taxi - musik

Teater Med Lys På Egeskov

På vores tur rundt nød vi også teater lavet af lys og silhuetter på slottet. Der var også muligt at stille sig op og styre de fineste blomsters bevægelse på slottets mur. Jeg nød at se selv de små ting, som overalt lyste så smukt op. Et smukt tema var også de røde rispapir lamper, som mindede min søn om hans tur med gymnasiet til Kina for et godt års tid siden. Ved alle de mange lysoplevelser var der skilte, som beskrev de forskellige værker og var interessante at læse. I får lige et lille kig på billedet herunder til de røde rispapir lamper.

Egeskov - Kristina Sindberg - Love2live - lysfest - Fynskeinfluencers

Jeg kan varmt anbefale at tage til Egeskov Slot og opleve denne imponerende lysfest, som er en del af Light Castle Festivals med spektakulære lysoplevelser på slotte rundt omkring i Europa.

Læs om den smukke lysfest her >>>

Kærligst Kristina / Love2Live <3 

PS. Vil du have tip til lys i en mørk tid derhjemme, så se med i mit indlæg her >>>

Kristina Sindberg - Love2live - blog - Fyn - lysfest

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *