Blog

Digital Distraktion – Sådan Besejres Den

2. maj 2017 MissK 0Comment

Digital Distraktion

Digital distraktion kan koste massevis af timer i løbet af en dag. Heldigvis findes der forskellige metoder til at besejre den. Disse artikler i indlægget kan hjælpe dig.

Digital Distraktion - love2live

Hvordan slipper du digital distraktion ?

Digital teknologi er jo egentlig lavet med henblik på at gøre vores liv lettere og alting bedre og mere effektivt. Den skal spare os tid, men alligevel spilder mange af os mere tid med at blive distraheret, end vi egentlig reelt er klar over.

Hvorfor bruger vi så meget tid på internettet? ”Af samme grund som fastfood er så populært”

Læs videre i indlægget fra Euroman herunder:

Psykolog: “Det digitale er en fedt- og sukkerholdig burger, hvor face-to-face-snakken er en selleristang”  

Lige nu er min telefon sat på flytilstand. Jeg har fundet ud af, at jeg kan nå meget mere på denne måde. Ingen lyd, lys og meddelelser der distraherer mig, og jeg har på den måde fuldstændig “fri” til at lave det, jeg har sat mig for uden at blive forstyrret. Jeg har prøvet at gå på lydløs, men her bliver jeg forstyrret af meddelelser, der dukker op på skærmen. Det er klart, at jeg jo ikke bare kan gøre dette, når jeg er på job eller på tidspunkter, hvor jeg skal sikre mig at mine børn og nære kan komme i kontakt med mig, men udover dette oplever jeg, at det er sundt for mig at gå fuldstændig offline.

Læs indlægget via linket herunder af Line Felholt i samarbejde med Chris MacDonald:

Snup En Digital Detox

Digital distraktion ved middagsbordet og under samtaler

Jeg synes det er ualmindeligt uopdragent at sidde med sin telefon og læse, lytte, skrive eller hvad man nu gør, når der skal spises, dette gælder både i hverdagene derhjemme, og når man er ude til middag eller fest. Herudover ved jeg ikke noget værre end at sidde i en samtale med et andet menneske, der kukkelurer i sin telefon under en samtale. For mig sender det et signal om, at mine input til denne samtale / sparring er ligegyldige, og jeg er bevidst holdt op med at tale til folk, som stirrer ind i telefonen efter at have spurgt mig om noget, hvor de tilsyneladende alligevel ikke er interesseret i svaret. Det får mange til at stoppe op og kigge undrende på mig et øjeblik indtil tiøren er faldet… Herefter oplever jeg tit et smil, og at telefonen bliver lagt væk.

I artiklen herunder fra ComputerWorld får du gode og faktisk sjove tips:

“Har du overvejet, hvordan du opfører dig, når du sidder med hovedet begravet i din smartphone? Vi giver syv råd til gode manerer i den digitale tidsalder”.
Det er rent faktisk muligt at eliminere hullerne, hvor du falder i og alligevel være online. Se hvordan i artiklen på Fast Company:
Mange af os synes jo, det er sjovt at se, om der er kommentarer eller likes på et billede eller opslag på Instagram eller Facebook. Så tænk over hvornår du poster, så du ikke får trang til at sidde og checke dette ud ved en middag eller lignende. Post når du har lejlighed til at checke ud og ikke lige inden du skal ud af døren. Jeg håber du må få gode tider uden forstyrrelser fremover og på samme tid nyde, at det er dig, der bestemmer.

Har du tips & oplevelser ?

Har du tips til gode veje ud af digital distraktion eller oplevelser du vil dele ? Så skriv endelig i kommentarfeltet herunder. Du er også velkommen til at dele indlægget, så flere får viden om mulighederne for at besejre digital distraktion.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *