Blog

Den Lille Sorte Og Lidt Fikumdik Med Et Ur Og En Frakke

14. oktober 2016 MissK 1Comment

Den Lille Sorte

Kært barn mange navne, men den lille sorte er et sikkert navn. Den har reddet mig rigtig mange gange den der lille sorte. Men hvad er det egentlig, som gør, at vi er mange kvinder, der virkelig får reddet en tøjkrise med “den lille sorte” ? OG… Hvordan laver vi det bedste fikumdik med garderoben og den lille sorte, så vi ikke ser ud til at have mødt op i den før. Her får du et fedt ur, nogle håndlavede ringe og en frakkesnak om, hvordan du aldrig mere lander i tøjkriser.

Den lille sorte - tips fra love2liveDen lille sorte fra Klaregade 14

Jeg var for nylig til en reception i Klaregade 14, hvor der var champagne, goodiebags og ikke mindst deres udsøgte betjening. Her fandt jeg en lille ny… Min nye “Den lille Sorte”. Den er helt enkelt og uden noget som helst, der kan forstyrre nogen som helst. Klassisk, enkel…BUM… Fra Hugo og lige til at sætte sammen med ALT… Det er der altså ikke meget, der er i denne Verden. Måske derfor jeg er så vild med det der sorte.

Den lille sorte tips fra love2liveHvad er det så med det der fikumdik ? Spørger du måske…

Det er til for, at det ikke skal blive røvkedeligt at sætte den lille sorte sammen med noget, der får den til at skille sig ud. Se her kommer der tryllerier ind. Jeg kunne ikke trylle forleden, og det er grunden til, at jeg lige måtte tilbage “On Track”. Jeg lignede en pose jord, der lige var kommet ind med 4 toget til en tøsekomsammen. Det er nærmest skammeligt, men der manglede noget, og selvom jeg nød aftenen, så kunne jeg ligeså godt have haft en støvsuger i hånden i stedet for et glas champagne. So here we go….

Tips til den lille sorte - Tag Heuer Ur fra Johan Veje med love2liveTik Tak Tik Tak…. Et Fedt Ur og Nogle Hotte Smykker

It is all about…. DETALJERNE…. Her er tricket til at opnå det der pift over det klassiske sæt. Et UR er ikke bare et ur. Det her ur er fra Tag Heuer og fundet hos Guldsmed Johan Veje, det samme er de pudsige håndlavede ringe, som findes i forskellige metaller og slibninger. OH… og han var så sød at foreslå, at jeg kunne få sat en sten i også (tror han har luret min tendens for sten). Det fede er, at der jo kan bygges videre på ringene.

Frakkesnak

Den Lille Sorte hos love2liveDen lille sorte tips fra lovelive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej lyse frakke! Du er bare så fin til den lille sorte og det andet sorte fra garderoben til at bryde “lysmuren” eller nærmere “mørkemuren”. Den her er jeg superglad for. Den er let, og giver en perfekt kontrast til det sorte. Så smid et ur af de lækreste på dit håndled og en lys frakke udover den lille sorte og nogle smukke ringe, der er enestående, idet de er håndlavede, så har du gjort den lille sorte til det nye sort.

Slut med tøjkrise (indtil den næste… HOST), men jeg kom back on track med uret, frakken og ringene.

Har du gode tips ? Så må du endelig dele dem her i kommentarfeltet til indlægget eller i feltet under indlægget på Facebook. Jeg elsker at høre Tips & Tricks.

Links: (OBS Ikke sponsorerede)  Guldsmed Johan Veje   Klaregade14      Amy´s Bar & Winehouse

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Den Lille Sorte Og Lidt Fikumdik Med Et Ur Og En Frakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *