Blog

De Smukkeste Omgivelser hos Eatmosfære Og I Baghaven

3. april 2017 MissK 0Comment

De Smukkeste Omgivelser Lige Ved Åen i Odense

I Odense bygges der løs i midtbyen og ud mod det nye supersygehus blandt andet. Det er der virkelig meget fokus på. Men… tager du mod sydvest små 9 km fra centrum kommer du ud til Bellinge, hvor Odense Å slår et sving, og her finder du huse med haver direkte til åen , som er totalt oversete i deres herlighedsværdi, da du her får den smukkeste natur og Odense Å i baghaven eller helt tæt på. Herudover ligger der en skøn restaurant trukket lidt væk fra beboelsen her, som hedder Eatmosfære.

Odense - De Smukkeste Omgivelser . eatmosfære - love2live - Kristina Sindberg

De smukkeste omgivelser at gå ture i får du også lidt udenfor Odense

Det nye Odense er ikke kun den smukke havn og Promenadeby. Herude i den sydvestlige del får du naturen omkring Odense Å at gå ture i, nyde en brunch eller middag på Eatmosfære (OBS ikke sponsoreret). Du kan også tage turen på Odense Å med en kano, som sættes i åen herude efter aftale. Det har vi prøvet, og virkelig nydt at sejle afsted med en kurvfuld mad og drikke og en del “aha – oplevelser”, dog uden mand over bord.

Odense - De Smukkeste Omgivelser . eatmosfære - love2live - Kristina Sindberg

Huse i de smukkeste omgivelser ved Odense

Hvis du vil have et hus i de smukkeste omgivelser, så får du altså virkelig herlighedsværdi tæt på Odense midtby her. Der er motorveje både mod øst og vest i tilpas afstand, så du ikke hører disse , og en lille handelsby midt i storbyen Odense her i Bellinge.

Uden at skulle lyde som en ejendomsmægler i fuld sving kan jeg på det varmeste anbefale at se denne bydel af Odense…

Mit yndlingshus er vist stadig til salg med egen have lige ned til Odense Å. Modsat til midtbyen er her ikke et hav af mennesker, der sejler forbi, eller benytter en sti op ad din baghave. Her er naturligvis også huse, som ligger tæt på åen uden baghaven løber ned til Odense Å (et af disse er mit), men skulle jeg vælge, om det skulle være Odense M eller Odense SV, så er herligheden altså fantastisk i det sydvestlige og temmelig overset.

Jeg vil spise min gamle sommerhat på…

At et hus til 10 – 15 mio. i midtbyen kan købes med de smukkeste omgivelser lidt sydvest for Odense, og som endda er mere uforstyrrede for under halvdelen af dette beløb herude i SV.

Odense - De Smukkeste Omgivelser . eatmosfære - love2live - Kristina Sindberg

 

Eatmosfære er lækre friske råvarer i de smukkeste omgivelser

Jeg fik denne formiddag lov af Jacob, som er køkkenchef, kok og meget mere hos Eatmosfære lov til at gå tur i deres smukke omgivelser omkring restauranten. Du får både brunch, gastronights og meget mere på Eatmosfære. Det glæder mig, at have så skøn en mulighed for at tage ud og spise lækker mad, så tæt på hvor jeg bor.

Byudvikling i de smukkeste omgivelser… Ja Tak…

Jeg håber, at Odense Kommune vil gøre noget ved de muligheder, der er for at lave aktivitet længere oppe bag stykket, hvor restauranten ligger. Før i tiden nød jeg at gå ture med mine børn, da de var små deroppe, men det kunne være dejligt med et nyt og attraktivt aktivitetsområde i denne del af Odense ved Åen. Jeg håber, at der her vil blive prioriteret byudvikling også.

Tag på tur hertil, hvis du har lyst at nyde lækker mad lavet af friske råvarer eller overvejer at købe nyt hus. Du kan også sejle op og ned ad Åen. Jeg kan på det varmeste anbefale det hele.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

 

Links: EATMOSFÆRE   Drømmehus og Ejendomme Odense SV   Odense Å bådudlejning

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *