Blog

Cosy Vinter Pasteller Og Noget Om Et Flipp

30. november 2016 MissK 0Comment

Cosy i pasteller og et Flipp med magasiner

Cosy i vinterens pasteller med en masse magasiner fyldt med inspiration til både hjemmet, dig selv og familien. Jeg nyder at slænge mig med en mit nye “Flipp” iført pasteller og rigtig mærke vinteren, der er kommet med al dens kulde og muligheder for at få læst en masse gratis magasiner i en prøveperiode på 30 dage.

Cosy i vinter pasteller - love2live - Kristina Sindberg

Cosy med Flipp

Efter et interview til Hendes Verden lærte jeg Flipp at kende. Jeg synes lige jeg vil dele dette tip her på love2live, så I ligeledes kan nyde Cosy tider med masser af læsning og inspiration. Man kan simpelthen oprette sig og få en måneds gratis læsning. Ja Tak…

Pasteller og mit nye Flipp

Jeg er vild med at slænge mig i en vamset trøje og et par behagelige bukser og bare koble hjernen fra. Jeg nyder at bladre mig igennem ALT for damerne, Hendes Verden, Eurowoman, Fit Living og en masse andre blade og magasiner for både mænd, kvinder og børn på min Ipad eller telefon. Du kan checke Flipp ud, og se om det er noget for dig HER. Det er ikke helt det samme som at sidde med bladet, det medgiver jeg. Dog må siges, at jeg efter en del oprydning i forbindelse med flytning, har smidt bunker af magasiner ud.

Cosy med Flipp på love2live

Home Alone tid… Skønt… Bare engang imellem

Forleden var jeg “home alone”. Der nød jeg at kunne udfolde mig med lige præcis det, jeg havde lyst til. At få lidt tid alene er værdifuld. Jeg elsker at nyde mine kære om mig. Dog er det også vigtigt, at kunne nyde sit eget selskab og få fyldt lidt op på egne batterier. Så med laks og skaldyr og Flipp i hånden og en Cosy trøje kunne jeg udleve dette.

Cosy med laks og skaldyr
Cosy med laks og rejer.

Så her tip givet videre. Smut i et par behagelige bukser (Hurra for stretch) en dejlig blød trøje og nyd en stund i den kolde tid for dig.

Hvad nyder du ? Jeg er vild med inspiration, så skriv endelig din kommentar herunder eller under indlægget på Love2Live på Facebook.

Indlægget her på love2live kan du læse her: Et Interview Om At Genfinde Lys I Livet For Mig

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *