Blog

Clinique gav mig indblik i fokus på brystkræft

4. september 2016 MissK 0Comment

Tilbage i 90érne med Clinique  

Tilbage i 90érne startede Estee Lauder Companies med Evelyn Lauder i spidsen en underskriftsindsamling i Danmark for at gøre oktober til den måned, hvor der skulle sættes fokus på brystkræft. Det blev en succes. Vi fik samlet masser af underskrifter ind og delt masser af lyserøde sløjfer ud, der skulle symbolisere kampagnen. Det var en fantastisk start på noget der hurtigt voksede sig stort.

Estee Lauder, Clinique og Origins

Det var de mærker, som lå under Estee Lauder Companies i Danmark dengang, som indsamlede underskrifter hos både kunder og forbipasserende. Jeg var ret ung og stod for mærket Clinique i Magasin på Kgs. Nytorv i København. Jeg har mødt Evelyn Lauder  (1936 – 2011) flere gange i forbindelse med mit daværende job for Clinique. Hun var en yderst feminin kvinde, som ofte var en modvægt, til hele det business setup, der var, når vi fik besøg af topledelsen for Estee Lauder Companies herunder hendes mand Leonard Lauder. Udover at være svigerdatter til Estee Lauder, fik hun givet sit fingeraftryk på virksomheden. Bla med sit store engagement i kampen mod brystkræft.

Et Kick off møde der gjorde en forskel

Forinden starten på denne indsamling havde vi alle hos Estee Lauder Companies i Norden været til et kick off møde, som dette år skulle vise sig at have andet med end produktnyheder. Jeg kan huske at vores direktør begyndte at tælle os. 1,2,3 og så videre… og han fortsatte. Vi anede ikke hvorfor. Den der havde fået tallet 8, var symbolet på, hvor mange kvinder der fik brystkræft det år. Det var så stærkt, og jeg husker det stadig med en rædsel indeni.

Vi lykkedes med den lyserøde sløjfe

Der var mange, der skrev under. Rigtig rigtig mange og oktober blev gjort til måneden med fokus på brystkræft. Meningen var, at med dette kunne der samles penge ind til forskning i brystkræft, idet det ikke var her, der i Verden blev prioriteret flest midler. Den hyppigste kræftform for kvinder er i Danmark Brystkræft. Der var i 2014 ifølge Kræftens Bekæmpelse  4.643 tilfælde.

Støt brysterne

Jeg kan huske at noget af det første man kunne købe for at støtte var tørklæder fra Charlotte Sparre. I dag er der utrolig mange virksomheder, der er gået ind i dette med forskellige produkter, hvor du kan støtte ved at købe et produkt. Du kan også løbe med Alt For Damerne den 11/9-16 i København og den 25/9-2016 i Århus. Læs mere på Støt brysterne løbet.

Køb og støt med Kræftens Bekæmpelse

Du kan gøre en forskel på mange måder. Køb & Støt  er en mulighed via Kræftens Bekæmpelse. Du kan også oprette en indsamling selv via deres hjemmeside. Det har jeg valgt at gøre. Du kan gå til indsamlingen HER

Jeg er stolt over at have været med fra starten. Fordi det gjorde en forskel, og ikke mindst når jeg ser mig omkring i denne tid op til oktober, hvor der er kampagner overalt. Jeg ved godt at mange også får en slags god reklame, for at vise flaget her. Der er desværre ofte blot en trist historie bag for at gå ind i denne kampagne for beslutningstageren i en given virksomhed. Det er værd at huske på, tænker jeg.

Støt brysterne og hjælp til med at gøre oktober pink. Det går til forskning. Jeg ville ønske dagen, hvor vi får en vaccination mod kræft er nær.

Støt brysterne med love2live

Jeg har startet en indsamling til fordel for Støt Brysterne, og jeg har brug for din hjælp til at nå mit mål. Støt min personlige indsamling ved at klikke på dette link: Støt brysterne med love2live

Du kan også støtte min indsamling vía SMS. Alt du skal gøre er at sende en SMS med teksten SB 6m8wc (husk mellemrum) til 1277, så støtter du min indsamling med 150 kr. (+ alm. SMS-takst).

Tak fordi du støtter kampen mod brystkræft.

Kærligst Kristina / love2live

Støt brysterne - love2live - Clinique

Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *