Mad & Drikke

Cafe Fleuri – Excellent Oplevelse og Atmosfære

14. juni 2017 MissK 1Comment

Cafe Fleuri – Her får du stemning & De lækreste smagsoplevelser.

Cafe Fleuri er en skøn oase hverken mere eller mindre. Her har jeg bare lyst til at komme igen og igen. Når du træder ind er du allerede i en stemning af den dybeste kærlighed for både lækkert til ganen og til sjælen. Sådan havde jeg det.

Cafe Fleuri - Kristina Sindberg - love2live

I Gårdhaven hos Cafe Fleuri

Jeg er vild med det udendørs cafe´ liv. Så at der er en lille ubeskrivelig hyggelig gårdhave, var simpelthen det, der fristede mig ind på Café Fleuri. Dog skal siges, at der indenfor var fyldt med det fineste interiør, som også hensætter mig til total afslapning og nydelse. Virkelig udført med kærlighed for stilen og ikke mindst var det en fornøjelse at bestille, da der var viden og engagement hos indehaveren. Jeg bestilte kaffe og en grov bolle. Jeg var egentlig kun kaffetørstig, men fik lyst til at spise lidt, fordi der bare oser af, at her forkæles der udover det sædvanlige med råvarer og passion for maden.

Cafe Fleuri - Kristina Sindberg - love2live

Den lækreste orange marmelade, ost der smagte perfekt hverken mere eller mindre og små chips fyldt med sødme og kaffen var excellent.

Efter denne oplevelse trak jeg ind for at finde et toilet…Så gik jeg helt agurk i min fascination af stedet. Almuehylde malet om i den smukkeste farve. Skønne magasiner og andet læsestof og ikke bare dagens avis. At træde ind på toilettet på en cafe´ eller restaurant har altid været et af mine barometre for totaloplevelsen af disse. Det tæller virkelig med i mine anmeldelser. Her var så rent og lækker og fyldt med interiør, som fik mig til at hive kameraet op af bare iver for alle detaljerne. Både til egen inspiration og I får hermed et kig med også.

Du kan besøge Cafe Fleuri og finde deres adresse HER  og læse andre af mine anmeldelser og opskrifter HER 

Denne anmeldelse er ikke sponsoreret, men bare min ærlige og kærlige mening om en vidunderlig oplevelse i de skønneste omgivelser. Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Cafe Fleuri og nyde en excellent atmosfære og lækker forkælelse af ganen.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Cafe Fleuri – Excellent Oplevelse og Atmosfære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *