Inviteret / Reklame

Børnebørn & Plus 50 – Her Får Du Mine Tanker Om Dette

6. juli 2019 MissK 0Comment

Børnebørn & Vor Tids Bedsteforældre

Børnebørn ? Hvad nu… Når jeg tænker tilbage, synes jeg, at mange af mine barndomsglimt er i familiens skød, hvor mine bedsteforældre var noget helt særligt. Dette vil jeg gerne bibringe mine børnebørn (ikke at der er små fødder der tripper – såvidt jeg ihvertfald ved). MEN… Tankerne går derhen, når jeg gør mig tanker om livet videre. Hvordan vil jeg gerne leve mit liv, og hvordan kan jeg byde mine børn og børnebørn glæder i familiens skød.

Børnebørn - Love2Live - personlig udvikling - livsstilsblog

Cafe´ Besøg & Tanker På Børnebørn

Forleden sad vi og spiste på en hyggelig cafe´ blot kæresten og jeg. Vi var smuttet på en af vores mange små getaways, og jeg nyder virkelig dette. Jeg hørte en lille dreng sige noget til sin mor (troede jeg), og herefter siger hans lillebror : “Det vil jeg også mormor”. Du godeste hvor lød det sødt, men halløj et gib det gav i mig. Mor var nemlig mormor og ikke en kvinde, der lidt sent havde fået børn. Så vidunderligt at se og opleve. I vores tid er kvinder og mænd langt mere unge med de unge, holder sig aktive med deres sport, og er helt med på alle de mange online muligheder, som findes.

Cafe - Lundeborg - Love2Live - personlig udvikling - livsstilsblog

Jeg har faktisk længe beundret en række forskellige kvinder for den måde, som de er bedstemor på. Blandt andet Renée Toft Simonsen. Herudover har jeg også en masse tanker omkring, hvad jeg gerne vil kunne byde ind med for mine børnebørn. Det bliver helt sikkert noget, som de synes er dejligt at lave iblandet noget, som jeg synes er dejligt at lave. Sådan oplevede jeg selv både at blive beriget som barn og senere som voksen af mine bedsteforældre.

Jeg kommer også til at skrubforkæle dem…

Jeg ved, hvor meget det betyder for et barn at blive taget med på ture fyldt med oplevelser og at få lidt nyt tøj, nogle fede sko og en smart taske et sejt træningssæt til fodbold, håndbold eller hvad det nu er for en sport, som interesserer. Det hjælper også forældrene. Det ved jeg om nogen, da jeg har været alene med tvillinger og 1 mere i mange år.

Børnebørn - Love2Live - personlig udvikling - livsstilsblog

Måske bliver det drenge, som de 2 her eller måske piger eller en kombination. Hvem ved… En ting ved jeg, og det er, at allerede nu har jeg en ide´ om at tage dem med på sommerhusture og oplevelser, så deres forældre kan nyde at være kærester imens. I mit hus skal der være plads til, at de kan overnatte. Det vigtigste er dog altid, at der inde bag hjemmets fire vægge er dejligt at være.

Så Hvilken Mormor / Farmor Bliver Jeg?

Sådan en med fuld fart på, og som forhåbentlig ligner den skønne meget overskudsagtige kvinde, som vi mødte for nylig i Lundeborg, og som friskt og smilende spurgte midt i vores selfie forsøg, om hun ikke lige skulle tage et billede af os, for vi så så søde ud. VUPS… Billedet taget og hun smilende videre med sine børnebørn. Sådan en vil jeg gerne være. Åhr ja… OG så elsker jeg naturen. Stranden som på billedet herunder og havet og skoven, så der kommer jeg nok også til at tilbringe en del tid, når den tid kommer med børnebørn.

Børnebørn - Love2Live - personlig udvikling - livsstilsblog - Kristina Sindberg

 

For Jer der ikke kender mig så godt endnu kan I læse mere om mig HER >>>

Har du fået børnebørn ? Så check lige denne KIDS WORLD side ud >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *