Bolig & Haven

Bo Bedre Og Tag Naturen Ind I Din Bolig

28. april 2018 MissK 0Comment

Bo Bedre Og Tag Naturen Ind

Bo bedre med naturens mange smukke grene, blomster og hvad du nu kan finde, som giver din bolig et pift af forår og sommer. Lige nu vrimler det med grene, som står med knopper på. Tag dem ind og nyd foråret springe ud i dit hjem.

Bo Bedre - Inspiration til boligen - love2live - kristina sindberg

Bo Bedre Med Masser Af Haveaffald

Ja… Alt det vi skærer af her og der i haven, kan fyldes i krukker, vaser og fade med dekorationer. I sidste uge fældede jeg et fantastisk smukt kirsebærtræ. Det var ikke sprunget ud endnu, og det var med blødende hjerte, at jeg gjorde det. Det var vokset så stort at min terrasse lå i totalt skygge. Fliser, græsplæne og taget var simpelthen for vildt at holde med så stort et træ der skyggede så meget. ÅHR… Ja og så er jeg vild med at sidde i solen, hvilket ikke rigtig var muligt.

Bo Bedre - Inspiration til boligen - love2live - kristina sindberg
Kirsebærtræet som blev for stort til min have.

Grenaffaldet blev simpelthen til fyldte vaser med forårs og sommer fornemmelser både herhjemme og hos alle dem, som fik sig en favnfuld med hjem af grenene fra træet lige fra naboer, familie og til venner.

Det er ikke kun dine blomstrende planter og træer, som du kan tage med ind og bo bedre med naturen i din bolig med. Det er alt lige fra sten du har samlet ved en tur på stranden, skaller fra muslinger, blade og grene med skud af grønt. Grønt er godt siges der, og dette er jeg ganske enig i. Ikke bare i haven, parken og andre steder udenfor, men i høj grad også indendørs.

Bo Bedre Med Ren Luft Fra Potteplanter

Du kan samle masser af smukke ting i naturen. Husk dog at der er regler for dette. Så her lige et tip til en potteplante, som jeg er vild med: Monstera også kaldet Fingerfilodedron. Den stråler grønt, og virker enormt frodig efter min mening og giver på den måde så meget liv i hjemmet.

Bo Bedre - Inspiration til boligen - love2live - kristina sindberg

Plantorama har skrevet en fin artikel om luftrensende planter, som du kan læse herunder:

Luftrensende Grønne Planter I Hjemmet – Obs Ikke sponsoreret

Houzz har en rigtig fin artikel med inspiration af Solrunn Persson til at rense luften i hjemmet. Du Kan se den HER

Kærligst Kristina / Love2Live

PS. Vil du se mere fra Love2Live om tips til at Bo Bedre med naturen indenfor ? Så check denne artikel ud, som du kan bruge til efteråret. Herudover er det også bare at tage masser af det jeg nævner ovenfor og kun fantasien sætter grænser, og lave en dekoration fyldt med forår og sommer. Du behøver ikke have grønne fingre for at lave en sådan. Det gælder mest om blot at lægge dine fund lidt med løs hånd, så du synes det ser fint ud, så er den hjemme.

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *