Skønhed

Barner Coiffure – Her Får Du Inspiration Til Nyt Hår

10. april 2018 MissK 0Comment

Barner Coiffure – Snup Lækkert Hår På En Hverdag

Barner Coiffure eller rettere Chris sendte mig på en himmelsk makeover en helt almindelig hverdagsaften. Mit hår lignede en høstak efter vinterens kulde og en tid med alt for mange gøremål udover det sædvanlige.

Barner Coiffure - love2live.dk anmeldelse

Barner Coiffure & Noget Om At Tage Det Gemte Frem

Forleden havde jeg endelig taget mig tid til at besøge frisøren. Det havde jeg ikke glemt, men gemt, da der har været alt for meget at tage vare på i den senere tid. Det er rent faktisk bare ikke ok. Man skal huske sig selv…. Det plejer jeg at slå på tromme for herinde og nu skal jeg da lige love for at Chris hos Barner Coiffure fik mig back on track. En forrygende oplevelse fra start til slut. jeg blev spurgt virkelig grundigt ind om alt lige fra længde til ønsker. Selv ønsker som jeg ikke vidste jeg havde. Jeg er vildt glad for at opleve en “håndværker”, som kan sit kram og ved hvad der kan gøres af virkelig mange forskellige muligheder, samt ikke mindst at spore sig lige nøjagtig ind på mine behov.

Ikke Bare En Lækker Cappuccino…

Barner Coiffure - love2live.dk anmeldelse

Det får man jo som regel hos de fleste frisører. Her fik jeg udover den lækre cappuccino en klip og farve og oveni også scrub af mine hænder, den lækreste kur for håret og ikke mindst masser af tips til, hvordan jeg kan sætte min frisure, så den ikke bare ryger om i en hestehale. Jeg er simpelthen blevet mere kvinde igen og det feminine er døren bare hevet op til med fuld sving. Du finder Barner Coiffure HER – OBS ikke sponsoreret bare min ærlige kærlige mening. OG Hey… Jeg fik ikke engang tid til at kigge i dameblade, så meget var jeg i den syvende himmel af velvære.

Barner Coiffure - love2live.dk anmeldelse
Smukt midt i Vintapperstræde i Odense ligger Barner Coiffure.

Selv de grå hår blev charmeret….

(Altså som om jeg har nogle…), men det blev de altså. Dem skal du være glad for, de giver et smukt spil i bunden af dit hår og spiller smukt til dit lyse hår. Ja tak… Det kalder jeg at se positivt på noget som ellers for flere og mig indtil forleden er noget jeg græmmes over. Nu er jeg vildt glad for dem og faktisk lidt stolt.

Vil du læse skønhedstips ? Så tag et kig på denne artikel med masker du selv kan lave og få dækket din huds ekstra  behov med >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *